20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜην πετάξεις τίποτα: Χέρι με χέρι ανταλλαγή επίπλων και οικιακών συσκευών

Μην πετάξεις τίποτα: Χέρι με χέρι ανταλλαγή επίπλων και οικιακών συσκευών

 

Χέρι με χέρι ανταλλαγή επίπλων και οικιακών συσκευών

 

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης έχοντας θέσει εδώ και χρόνια, ως προτεραιότητα των δράσεων της την ανάπτυξη της έννοιας της επανάχρησης, δρα και διευκολύνει τη διατήρηση της ζωής των οικιακών επίπλων και συσκευών. 

Όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι που είχαν στην κατοχή τους έπιπλα και οικιακές συσκευές που δεν τους ήταν πλέον χρήσιμες, πήραν την πρωτοβουλία να μας τα εμπιστευτούν, ώστε με τη σειρά μας να τα διαθέσουμε σε άλλους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Χρηστικά πράγματα πήραν ξανά ζωή, γέμισαν σπίτια αντί να καταλήξουν στα σκουπίδια ή να σαπίζουν σε ένα υπόγειο. 

Στην προσπάθεια μας να εξελίξουμε τη δράση με στόχο τη μείωση κόστους, χρόνου και κόπου, εγκαινιάζουμε την αλυσίδα επανάχρησης, η οποία θα βοηθήσει να περνάνε έπιπλα, συσκευές και άλλα είδη πρώτης ανάγκης χέρι με χέρι από τον άνθρωπο που τα χαρίζει στον άνθρωπο που τα χρειάζεται.

Για να λειτουργήσει η αλυσίδα παρακαλούμε όσες/ους χρειάζονται έπιπλα, συσκευές και άλλα είδη ανάγκης να μας το δηλώσουν και αντίστοιχα όσες/οι έχουν κατά καιρούς πράγματα λειτουργικά και σε καλή κατάσταση που θα ήθελαν να τα χαρίσουν να μας ενημερώσουν όσο – το δυνατόν- νωρίτερα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μια λίστα αναγκών (με διακριτικότητα και σεβασμό), αλλά και τρέχουσας προσφοράς. 

Δηλώστε τις ανάγκες σας αλλά και τις προσφορές σας επικοινωνώντας με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

 

Μην πετάξεις τίποτα: Χέρι με χέρι ανταλλαγή επίπλων και οικιακών συσκευών

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;