22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚάλεσμα σε εκδρομή στην Σχολή του Αριστοτέλη

Κάλεσμα σε εκδρομή στην Σχολή του Αριστοτέλη

Διοργάνωση εκδρομής στη Νάουσα στην “Σχολή του Αριστοτέλη” από την οικολογική ομάδα “Μητέρα Γη”

Η οικολογική ομάδα “Μητέρα Γη” σας καλεί να συμμετέχετε στην βιωματική εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαΐου, στον Αρχαιολογικό χώρο στην Ισβόρια στη Νάουσα στη ” Σχολή του Αριστοτέλη”. 
Στην εκδρομή θα μας συνοδεύσει ο κ. Μπάντελης Γιάγκος, Κβαντικός ιατρός. 

Ο ιστορικός αυτός χώρος είναι παγκόσμιας σημασίας, βρίσκετε η σχολή που φοίτησε ο Μ. Αλέξανδρος και άλλα παιδιά της αριστοκρατίας της Μακεδονίας. Η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση τρεχούμενα νερά και φυσικές σπηλιές. 
Κάλεσμα σε εκδρομή στην Σχολή του Αριστοτέλη
Η Σχολή του Αριστοτέλη είναι ένα άκρως ενεργειακό μέρος, όπου ο κ Μπάντελης Γιάνκος θα μας διδάξει βιωματικά Ενεργειακές μεθόδους Εναρμόνισης, για την αρτιότητα του αμυντικού συστήματος και την αφάρμακη αντιμετώπιση των απωλειών Υγείας. 
Μελλοντικά υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκπαιδευτικών ομάδων 7 ατόμων ή σε ειδικές περιπτώσεις 9 ατόμων, στις οποίες ο γιατρός μπορεί να διδάξει όλες τις τεχνικές και τις μεθόδους Εναρμόνισης.
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9:30  το πρωί. Το κόστος της εκδρομής είναι 18 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά. Η αναχώρηση θα γίνει από την εκκλησία της θείας Ανάληψης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ Δημολιού Παναγιώτα στο τηλ. 694 7154124. 

Οι κρατήσεις θέσεων και η προπληρωμή γίνονται στο τουριστικό γραφείο Complete Travel που βρίσκεται στην Ά Πάροδο Ειρήνης 2 (απέναντι από τα σκαλιά της εκκλησίας της θείας Ανάληψης), Κατερίνη.
Κάλεσμα σε εκδρομή στην Σχολή του Αριστοτέλη

Το Σάββατο 12 Μαΐου θα προηγηθεί ομιλία από τον κ. Μπάντελη με θέμα: “Ο καλύτερος γιατρός για σένα είσαι εσύ”  στις 18:30 στην αίθουσα του 1ου ορόφου του συνεδριακού κέντρου “Εκάβη”.
— 
Οικολογική Ομάδα “Μητέρα Γη”
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;