16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ πρώτη Αγαποκοινότητα στη φύση είναι γεγονός!

Η πρώτη Αγαποκοινότητα στη φύση είναι γεγονός!

Μια Αγαποκοινότητα στη φύση

H πρώτη αγαποκοινότητα στη φύση είναι στα σκαριά! Διαβάστε παρακάτω για το εγχείρημα όπως το περιγράφουν οι εμπνευστές του:

Είμαστε δύο άνθρωποι που ξεκινήσαμε την αναζήτηση για την βαθύτερη αλήθεια μας, εδώ και πολλά χρόνια. Αρχίσαμε να δημιουργούμε και συνεχίζουμε φυσικά, εκδρομές και συναντήσεις καρδιάς όπως τις ονομάζουμε, εκδηλώσεις και συνεδρίες αυτογνωσίας με διάφορες μεθόδους και πρακτικές στην φύση, σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, με πολλούς φίλους εκπαιδευτές/Ενθυμητές να προσφέρουν και αυτοί την καρδιά τους και τις γνώσεις τους. Την κίνηση αυτή την ονομάσαμε Αγαποκοινότητα (www.lovecommynity.gr).
Τώρα ήρθε η στιγμή να  δημιουργήσουμε έναν Παράδεισο επί γης.
Παράδεισος για εμάς είναι να βιώσουμε τον εαυτό μας στο Πρωταρχικό φυσικό οικοσύστημα.
Η ύψιστη σπονδή προς τη μητέρα φύση αλλά και ο μεγάλος “δάσκαλος” του ανθρώπου, είναι η δημιουργία του Πρωταρχικού φυσικού οικοσυστήματος που ήταν μεγάλης βιοποικιλότητας. Φυσικά ήταν αυτοσυντηρούμενο και παρείχε τροφή για όλα τα όντα, χωρίς να χρειάζεται ο άνθρωπος να καλλιεργεί ή να σκοτώνει ζώα για να τραφεί.
Υπήρχε Ειρήνη και απόλυτος σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής.
Αυτό είναι όχι στόχος, αλλά και φυσικό επακόλουθο για ανθρώπους που έχουν σεβασμό και αγάπη προς τον ανώτερο εαυτό τους, την μητέρα Γη αλλά και κάθε είδους ζωής σε όλη την πλάση.
Η γη έχει υποστεί τεράστια κακοποίηση χιλιάδες χρόνια τώρα από τον άνθρωπο με διάφορες παρεμβάσεις και με τις τόσες καλλιέργειες και νιώθουμε ότι αυτό χρειάζεται να έρθει σε ισορροπία. Να επέμβουμε διακριτικά και με προσοχή στην αρχή και μετά να  αφήσουμε την φύση να λειτουργήσει με τον τρόπο και την Σοφία που μόνο αυτή ξέρει.
Και οδηγώντας τη φύση στην πρωταρχική της κατάσταση, η αρμονία της θα αντανακλάται στα εσώτερα του ανθρώπου και θα του επιφέρει αρμονία, αναζωογόνηση, θεραπεία.
Είμαστε οραματιστές, αλλά και πραγματιστές. Συντονιζόμαστε στον ανώτερο σκοπό μας και ζούμε στο εδώ και τώρα μέσα σε μια καθημερινή Αγαποκοινωνία!
Μαζί με όσους ήρθαν πριν από εμάς και θα έρθουν μετά από εμάς, που αφέθηκαν και εμπιστεύτηκαν για να δουν, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους τον συνάνθρωπο τους και όλη την πλάση μέσα από τα μάτια της καρδιάς. Να φέρουν Ειρήνη μέσα τους και να εξελιχθούν βλέποντας στο κάθε τι, τον Εαυτό τους.
Αν έχεις υπάρξει σε μια από τις Αγαποκοινότητες που συντονίζονται σε διάφορα μέρη ως τώρα, τότε έχεις ήδη συμβάλει και στη δημιουργία της πιο μόνιμης Αγαποκοινότητας καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων (όταν υπάρχουν), διατίθενται σε αυτό το έργο.
Παρακάτω περιγράφουμε με λίγα λόγια αλλά πολλή καρδιά, την ιδέα μας που πολύ σύντομα θα γίνει και πραγματικότητα στο φυσικό πεδίο.
Το Όραμα μας, η προσφορά μας και η υπηρεσία μας προς την Δημιουργία, είναι ένας Παράδεισος για το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα του ανθρώπου.
Μια κοινότητα στη φύση, όπου όλοι θα ζουν αρμονικά με απόλυτο σεβασμό προς τη μητέρα Γη, κοντά στο βουνό, δίπλα σε καθαρό τρεχούμενο νερό. Η υλοποίηση ενός οικολογικού και κοινοτικού τρόπου ζωής που λειτουργεί μέσα από δεσμούς με οδηγό την πιο μικρή κοινότητα, δηλαδή μία οικογένεια, που θα συντονίζει και θα καθοδηγεί όπου χρειάζεται τα μέλη της σε συχνότητες Αγάπης, χαράς, αλληλεγγύης, συντροφικότητας, διαφάνειας, αλληλοσεβασμού, εμπιστοσύνης και ελευθερίας με οδηγό τη Δημιουργικότητα και στόχο την εσωτερική πληρότητα.
Μια Οικοκοινότητα Ενθυμητών, που ο ένας θα θυμίζει στον άλλον ό,τι έχει ξεχάσει, που θα είναι ανοιχτή και θα αγκαλιάζει κάθε άνθρωπο που θα μένει εκεί, για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα μένει και θα μεταμορφώνεται. Θα μένει και θα θεραπεύεται βαθιά. Θα μένει και θα μαθαίνει κάθε μέρα πιο πολύ πως να σέβεται όλα τα όντα στη Γη που τον φιλοξενεί. Σαν προτεραιότητα θα έχουν όλοι την εσωτερική τους εργασία, την καθαρή τροφή και φυσικά μία μεγάλη αγκαλιά και άφθονη Αγάπη για όλους.
Αυτόν τον κόσμο θέλουμε να ξαναδημιουργήσουμε και να ζήσουμε εκεί εμείς, αλλά και όσοι συντονιστούν μαζί μας.
Αυτή την στιγμή έχουν έρθει στον δρόμο μας συνάνθρωποι που έχουν το ίδιο όραμα με εμάς κι έχουν επιχειρήσει το εγχείρημα αυτό με επιτυχία. Υπάρχει η εμπειρία και η τεχνογνωσία λοιπόν ήδη.
Παράλληλα αφού αρχίζει να υλοποιείται η πρώτη Αγαποκοινότητα, θα μεταδίδουμε τις γνώσεις και εμπειρίες μας σε όποιον το θελήσει, για να εξαπλωθεί αυτή η κίνηση παντού.
Αν θες να βοηθήσεις στο εγχείρημα αυτό, μπορείς με τους εξής 4 τρόπους:
Το 1ο σημαντικό βήμα που πρέπει να γίνει είναι η εύρεση της Γης κι έχουμε σαν προτεραιότητα την Εύβοια.
Καλούμε όποιον έχει ή γνωρίζει κάποια έκταση πάνω από 10 στρέμματα, κοντά σε βουνό, δίπλα σε ποτάμι ή να έχει καθαρό νερό, που δεν πρόκειται να την εκμεταλλευτεί και που να μπορεί να μας την παραχωρήσει ή να αγοραστεί σε πολύ χαμηλή τιμή, να μας ειδοποιήσει με μήνυμα ή τηλέφωνο.  Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές θα βρεις εδώ: https://lovecommunity.gr/beautiful-gaia/
Η συλλογή σπόρων όλων των ειδών (ήμερων, άγριων) είναι το 2ο πολύ σημαντικό βήμα για να βοηθήσουμε τη φύση να επιστρέψει στην πρωταρχική της κατάσταση και να αρχίσει να  αυτοσυντηρείται και φυσικά να τρεφόμαστε σε μεγάλο μέρος από εκείνη χωρίς να την καλλιεργούμε.
Περισσότερες πληροφορίες και όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορείς να βοηθήσεις στην συλλογή των σπόρων μπορείς να βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο: https://lovecommunity.gr/syllogi-sporon/

3ον να επικοινωνήσεις το όλο εγχείρημα όπου εσύ νιώθεις ότι πρέπει.

Και 4ον στο site μας www.lovecommunity.gr, μπορεί πια όποιος συντονίζεται με αυτήν την πραγματικότητα, να προσφέρει ακόμη και χρηματικό ποσό (donation από 5€) και να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο την ακόμη πιο άμεση υλοποίηση μιας Αγαποκοινότητας στο φυσικό πεδίο.
Όλες οι πληροφορίες για το εγχείρημα καθώς και λίγη ιστορία ΕΔΩ.
Η πρώτη Αγαποκοινότητα στη φύση είναι γεγονός!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;