19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΗ «σχεδία» στον καύσωνα

Η «σχεδία» στον καύσωνα

 

Το περιοδικό δρόμου “Σχεδία” με ανάρτηση στο Facebook, ενημερώνει τους αναγνώστες ότι οι πωλητές δεν θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το επόμενο διήμερο λόγω καύσωνα.

Η «σχεδία» στον καύσωνα
 
Τις επόμενες δύο μέρες (τουλάχιστον), αύριο, Δευτέρα 2 Αυγούστου και μεθαύριο Τρίτη 3 Αυγούστου, οι άνθρωποι με το κόκκινο γιλέκο δεν θα είναι στους δρόμους της πόλης. Ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα οδήγησε στην απόφαση να μην κυκλοφορήσει η «σχεδία» μας τουλάχιστον για τις επόμενες δύο μέρες. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους.
 
Στη σχετική επικοινωνία με τους διανομείς που ξεκίνησε από χθες, περιλαμβάνεται και μια ενημέρωση για τους κλιματιζόμενους χώρους που είναι ανοιχτοί αυτές τις μέρες, τις πλαζ που έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και άλλοι χώροι που προσφέρουν ανακούφιση από τα τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα (όπως οι Λέσχες Φιλίας του Νέου Κόσμου, της Κολοκυνθούς και τη Λαμπρινής, οι οργανωμένες παραλίες της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Ακτής Α’ Βούλας κ.λπ). Όσοι διαβάζουν αυτές τις γραμμές, ίσως να γνωρίζουν και να θελήσουν να συμπληρώσουν τη λίστα με τους χώρους που αυτές τις μέρες μετατρέπονται σε καταφύγια δροσιάς για τους πιο ευάλωτους του τόπου. Θα τους είμαστε ευγνώμονες.
 
Αυτή είναι η πρώτη φορά (πέραν των lockdown που επέφερε η πανδημία) από το Μάρτιο του 2013, που η «σχεδία» δεν θα ταξιδέψει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Δεν θα μπορούσε, όμως, να γίνει διαφορετικά.
 
Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει το πόστο στο αερόδρομιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο κ. Λεωνίδας (εφόσον, βεβαίως, το επιθυμεί και ο ίδιος) θα είναι εκεί, αφού ο χώρος είναι πλήρως κλιματιζόμενος, είναι δροσερός. Είναι ασφαλής.
 
Την Τρίτη το απόγευμα, θα γνωρίζουμε και, ασφαλώς, θα υπάρξει νέα, πλήρης ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν οι άνθρωποι της «σχεδίας» στους δρόμους.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
 
Α για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;