21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΡΑΑφροδίτη στον Υδροχόο – Η επιρροή της φιλελεύθερης ντίβας.  Πώς θα επηρεάσει

Αφροδίτη στον Υδροχόο – Η επιρροή της φιλελεύθερης ντίβας.  Πώς θα επηρεάσει

Στις 6/3  στις 8.30 το πρωί, η Αφροδίτη ξεντύνεται αργά και σταθερά, βγάζει το αυστηρό ταγιέρ και αποποιείται το βλοσυρό βλέμμα που φορούσε στον Αιγόκερω, ετοιμάζοντας την αέρινη παρουσία της, γεμάτη καινοτόμες επιδείξεις.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν έχει συναισθηματισμούς όπως δεν είχε και στον Αιγόκερω, έχει όμως εγκαρδιότητα και φιλικές διαβεβαιώσεις.

Οι φιλοδοξίες της αρκούνται στο να ικανοποιεί το διανοητικό επίπεδο, καθώς είναι η πιο εγκεφαλική Αφροδίτη του ζωδιακού.

Θα μας ξεσηκώσει, θα μας βγάλει στην επιφάνεια όσες εκκεντρικές δόσεις διαθέτουμε, θα χλευάσει τον πουριτανισμό και τις δειλίες μας, οδηγώντας μας σαν παιδί των λουλουδιών σε αντικομφορμιστικές επιλογές και σε άλλο ένα εφήμερο, αλλά δυνατό Woodstock της ζωής μας.

Στο τωρινό της πέρασμα από το ζώδιο, θα καταφέρει να ταρακουνήσει τα στεγανά στα οποία έχουμε ενδώσει με τη συνοδεία του Άρη να είναι καθοριστική, εφόσον πριν λίγο καιρό τη συνόδευε στο ζώδιο του Αιγόκερω σε μια ατέλειωτα φιλόδοξη πρόβα, που κατέληξε σε μια πολύ επιτυχημένη παράσταση.

Την ίδια μέρα λοιπόν, στις 6/3 ο Άρης 7 λεπτά πιο πριν, κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, για να συναντηθούν λίγο αργότερα στις 9.13 σε μια αλύτρωτη επαφή. Ο έρωτας γίνεται ιδέα και παύει να προσωποποιείται.

Παραμερίζουμε τη φιλοδοξία και προσεγγίζουμε το όραμα και τη νέα οπτική. Όχι αυτή που μας καταπίεζε και το κρύβαμε αλλά αυτή που μας απελευθερώνει και το δείχνουμε.

Στις 19/3 θα κοντραριστεί με τον Ουρανό καλώντας μας να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε κινήσεις που θα μας διαφωτίσουν, μέσα από την ανατρεπτική τους χροιά.

Γύρω από τις μέρες αυτές, νιώθουμε πως η σταθερότητα είναι απλά το βάρος, μιας μονοδιάστατης επιμονής.

Στις 28/3 συναντά τον Κρόνο και μας ζητάει να προχωρήσουμε με τις σταθερές μιας επιβεβλημένης υπομονής.

Ωστόσο αυτή η συνάντηση, η γεμάτη θεωρίες και υποδείξεις, δεν μας εγγυάται το παραμικρό, παρά μόνο μια προσωπική επιβεβαίωση, που για κάποιους δεν είναι και λίγη.

Το δίλημμα είναι αν θα αντιδράσουμε παίρνοντας ένα ρίσκο, το οποίο  ή θα μας πάει παρακάτω ή θα μας κάνει να απολέσουμε τον στόχο.

Μήπως όμως και στις δύο περιπτώσεις είμαστε κερδισμένοι;

Αυτό το αποφασίζει ο καθένας μας ανάλογα με τα όσα βιώνει, ενώ αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο και το δίλημμα γι αυτούς διογκώνεται, είναι οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί, των πρώτων ημερών.

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς στις 5/4 και ως τότε προτίθεται να μην έχει αφήσει τίποτα ίδιο.

Αφροδίτη στον Υδροχόο – Η επιρροή της φιλελεύθερης ντίβας.  Πώς θα επηρεάσει

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/katerina.saloniki.3

www.facebook.com/kosmogramma.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;