16.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠοιος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ποιος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας, παραιτήθηκε μετά τις ελλιπείς εξηγήσεις που του έδωσε η μέχρι πρότινος εντολέας του.

Όπως μετέδωσε πριν λίγο η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου αναλαμβάνει πλέον την υπεράσπιση της κατηγορούμενης, μετά την παραίτηση του κ. Λύτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ιωάννου είχε αναλάβει την υπεράσπιση του ιερέα που είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 12χρονης αλλά ήταν και ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ, που βρήκε φριχτό θάνατο στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Ποιος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η επιστολή παραίτησης του Απόστολου Λύτρα:

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες.

Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού.

Αποστολος Λυτρας»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;