23.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήWEB TVΤετραήμερη Εβδομάδα Εργασίας. Μπορεί να Λειτουργήσει;

Τετραήμερη Εβδομάδα Εργασίας. Μπορεί να Λειτουργήσει; [ΒΙΝΤΕΟ]

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι ώρες της ημέρας δεν σου φτάνουν για να κάνεις όσα θέλεις;

Μήπως η ζωή σου είναι μόνο δουλειά και ύπνος;

Μήπως δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σου ζωής; Μήπως εργάζεσαι τόσο πολύ που στο τέλος δεν μπορείς να αποδώσεις στην δουλειά σου;

Δεν είσαι ο μόνος! Μία πρόταση ώστε να βελτιωθεί αυτό είναι η τετραήμερη εβδομάδα εργασίας και αυτοί που την υποστηρίζουν λένε ότι θα μπορούσαμε να δουλεύουμε μία ημέρα λιγότερη χωρίς να μειωθεί η παραγωγικότητά μας και συνεπώς ούτε ο μισθός μας.

Στο βίντεο αυτό μπορείτε να δείτε το σκεπτικό πίσω από την τετραήμερη εβδομάδα εργασίας και τους λόγους που κάποιοι την υποστηρίζουν. Επίσης μπορείτε να δείτε ότι οι δοκιμές της ιδέας αυτής έχουν πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής αλλά και τις δυσκολίες στην εφαρμογή της.

Τελικά τι σημαίνει η τετραήμερη εργασία για την παραγωγικότητα, τις επιχειρήσεις, το περιβάλλον, την ηθική της κοινωνίας μας αλλά και για εμάς τους εργαζόμενους.

Αυτό το βίντεο είναι μία παραγωγή του καναλιού Project Future. Το Project Future ασχολείται με θέματα που αφορούν το μέλλον της ανθρωπότητας, την επιστήμη, την κοινωνία και πολλά ακόμα. Βρείτε κι’ άλλα σχετικά βίντεο στο κανάλι του YouTube.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;