16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΞέμπαρκη σκυλίτσα έτρεξε κατά λάθος σε ημιμαραθώνιο και τερμάτισε έβδομη! (ΦΩΤΟ)

Ξέμπαρκη σκυλίτσα έτρεξε κατά λάθος σε ημιμαραθώνιο και τερμάτισε έβδομη! (ΦΩΤΟ)

Μερικοί άνθρωποι όταν είναι να πάρουν μέρος σε κάποιον ημιμαραθώνιο, προετοιμάζονται για μήνες. Εδώ όμως, η ημίαιμη σκυλίτσα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ηλικίας 2,5 ετών, ράτσας κυνηγόσκυλο και με το όνομα Ludivine, δεν χρειάστηκε ούτε ένα λεπτό για να προετοιμαστεί.
Επιμέλεια: Τόνια Γκόρου | enallaktikos.gr

Η Ludivine έχει γίνει αστέρι στο διαδίκτυο μετά την συμμετοχή της στον καθιερωμένο αγώνα δρόμου της πόλης Έλκμοντ, στην Αλαμπάμα, στον οποίο οι δρομείς καλύπτουν απόσταση 13,1 μιλίων. Η χαριτωμένη σκυλίτσα, μάλιστα, τερμάτισε έβδομη, καλύπτοντας την απόσταση σε χρόνο 1:32:56!
enallaktikos-gr-skylitsa-ludivine-alabama-imimarathonios-evdomi-thesi

Η ιδιοκτήτρια της April Hamlin παραδέχθηκε ότι ντράπηκε που η σκυλίτσα της μπήκε… στη μέση εκείνων που συμμετείχαν στον αγώνα. «Η Ludivine περιπλανιέται πολλές φορές στην πόλη μόνη της, χωρίς την επίβλεψη μου. Πριν τον αγώνα, την είδα στο πάρκινγκ. Είναι ο πρώτος ημι-μαραθώνιος στην πόλη μας. Διοργανώθηκε από τους γονείς των μαθητών, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις σχολικές εκδρομές τους. Πιστεύω πως εξαιτίας της Ludivine, το γεγονός πήρε μεγάλη δημοσιότητα και αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά» είπε η April.

enallaktikos-gr-skylitsa-ludivine-alabama-imimarathonios-evdomi-thesi

enallaktikos-gr-skylitsa-ludivine-alabama-imimarathonios-evdomi-thesi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;