20.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜητροπολίτης Αμβρόσιος: “Να μη μολυνθεί η περιοχή μας από τους πρόσφυγες”

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: “Να μη μολυνθεί η περιοχή μας από τους πρόσφυγες”

Μητροπολίτης  Αμβρόσιος: “Να μη μολυνθεί η περιοχή μας από τους πρόσφυγες”

Ξαναχτύπησε ο Μητροπολίτης του μίσους. «Αγάπα τον πλησίον σου» έλεγε ο Χριστός, όχι όμως όλους τους ανθρώπους, διαλαλεί  ο αντιπρόσωπος του Θεού στη γη, Μητροπολίτης Αμβρόσιος ο οποίος  επανήλθε με ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα κατά των προσφύγων.

Σε κείμενό του με τίτλο ««Να μην μολυνθεί η περιοχή μας», ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων σημειώνει μεταξύ άλλων: «Όχι, δεν έχουμε χώρο να φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας όλα αυτά τα στίφη των Ισλαμιστών, τα οποία εκβιαστικά αποστέλλονται στην πατρίδα μας για να την αλλοιώσουν και να την κατακτήσουν. Τους αγαπάμε , τους συμπονάμε, τους δεχόμεθα, τους ταίζουμε, τους ντύνουμε, τους προστατεύουμε αλλά μόνον ως περαστικούς από τον τόπο μας, ως διαβατάρηδες. Δεν αντέχουμε να τους κρατήσουμε μόνιμα κοντά μας. Διότι: Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Δεν ταιριάζουνε τα ήθη και τα έθιμά μας. Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους. Δεν αποδεχόμεθα τη θρησκεία τους. Με δεδομένα όλα τα παραπάνω κάνουμε έκκληση προς κάθε αρμόδιο. Να μη δεχθούμε τους μετανάστες στην Πελοπόννησο. Ας κρατήσουμε καθααρόαιμο τον εαυτόν μας και τον πληθυσμό μας ». 

Για όσους δεν θυμούνται, ο Αμβρόσιος  είναι ο  ιεράρχης που είχε καλέσει το ποιμνιό του «να φτύνει τους ομοφυλόφιλους όπου  τους πετυχαίνει».

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: “Να μη μολυνθεί η περιοχή μας από τους πρόσφυγες”
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;