12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΓεγονός! Έλληνες δικαστές αναγνωρίζουν την κάνναβη ως θεραπευτικό μέσο

Γεγονός! Έλληνες δικαστές αναγνωρίζουν την κάνναβη ως θεραπευτικό μέσο

Επιτέλους! Ο δρόμος της  φαρμακευτικής κάνναβης φαίνεται ότι ανοίγει σιγά σιγά και στη χώρα μας.

Δύο δικαστικοί λειτουργοί , αναγνώρισαν σε κατηγορούμενο ότι έκανε χρήση κάνναβης για θεραπευτικούς σκοπούς και τον άφησαν ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους. 

Την είδηση ανέβασε στο facebook o ίδιος ο χρήστης, Κωνσταντίνος Σύρος με τα στοιχεία του (σ.σ. γι αυτό και τα δημοσιεύουμε) ο οποίος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κορινθίας  προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για την χρήση κάνναβης. 

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος ενώ ανακριτής και εισαγγελέας αναγνώρισαν ότι η χρήση έγινε για θεραπευτικούς λόγους και ο φάκελός του σφραγίστηκε ως ΑΣΘΕΝΗΣ.

 

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή του στο facebook:

 

Syros Constantinos

Σας ευχαριστω πολύ ολους σας! Ευχαριστω τους φιλους,τους ασθενεις,τους ανθρωπους που μας ενωσε ενα νοσημα και παλευουμε για τα αυτονοητα. Η αντιμετωπιση της Εισαγγελιας στο δικαστικο μεγαρο Κορινθιας οπου οδηγηθηκα αλλα και του ανακριτη ηταν κατι παραπανω απο θετικη!!! Ο κοσμος πλεον ενημερωνεται και μαθαινει ολο και περισσοτερα.Η χρηση,της φαρμακευτικης κανναβεως ευρεως γνωστη και εφαρμοσιμη στις γειτονες χωρες!!! Ο Εισαγγελεας και ο ανακριτης το αναγνωρισαν και η δικογραφια μου σφραγιστηκε ως ΑΣΘΕΝΗΣ.Αφεθηκα ελευθερος διχως περιοριστικους ορους. Οι ιδιοι το δεχονται αλλα εφοσον επικρατουν τα λεγομενα “ψιλα γραμματα” στα υπουργεια θα θεωρειτο ( μεχρι να αλλαξει ο νομος) παρανομια. Κλεινοντας θα ηθελα να προσθεσω πως ο ανακριτης τοποθετηθηκε απεναντι στον ασφαλιτη που με συνοδευε ως….”Μη μου ξαναφερετε εδω τετοιες περιπτωσεις”…..Ευχαριστω και παλι φιλους αλλα και βουλευτες που συντελεσαν σε οποια ενεργεια υπερ μου!!!! Ο δρομος της φαρμακευτικης κανναβεως ανοιγει με νομιμα μεσα!!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας! Ευχαριστω τους φιλους,τους ασθενεις,τους ανθρωπους που μας ενωσε ενα νοσημα και παλευουμε …

Δημοσιεύτηκε από Syros Constantinos στις Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Γεγονός! Έλληνες δικαστές αναγνωρίζουν την κάνναβη ως θεραπευτικό μέσο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;