18.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔΩΡΕΑΝ | Eφαρμογή με οδηγίες για την συμπλήρωση του Ε1

ΔΩΡΕΑΝ | Eφαρμογή με οδηγίες για την συμπλήρωση του Ε1

Η εφαρμογή παρέχει εντελώς δωρεάν τις οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στη βάση των οδηγιών του Υπουργείου Οικονομικών και θα σας οδηγήσει βήμα – βήμα στη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Στην εφαρμογή αυτή, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες για τη συμπλήρωση του Ε1 ανά κωδικό κάνοντας κλικ στον κωδικό που σας ενδιαφέρει πάνω στο έντυπο. Με παραπομπές σε όλο το εύρος της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης του Forin.gr, έχετε στη διάθεσή σας το σύνολο της ύλης που απαιτείται για να ολοκληρώσετε σωστά την υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος των φυσικών προσώπων.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ΕΔΩ.

Ως προς τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής, σημειώνουμε ότι όλα τα πεδία που περιέχουν περισσότερες πληροφορίες εμφανίζονται σε κίτρινο πλαίσιο. Πατώντας στο πεδίο/κωδικό που σας ενδιαφέρει, παρουσιάζεται στην οθόνη σας ένα πλαίσιο οδηγιών, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται ακολούθως:
Σημειώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα μεγέθυνσης του πλαισίου των οδηγιών στο σύνολο της οθόνης σας (full screen) καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης (“Εκτύπωση”) των οδηγιών.

Διαβάστε ακόμα:

πηγή: forin.gr

enallaktikos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;