18.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΕίμαι μεσοφυλική: η ιστορία της Shon Klose

Είμαι μεσοφυλική: η ιστορία της Shon Klose

Πρόσφατες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ποσοστό ίσο με το 1,7% των ανθρώπων γεννιούνται με χαρακτηριστικά που δεν υπάγονται στους τυπικούς ορισμούς του αρσενικού και του θηλυκού .

Για πολλούς μεσοφυλικούς ανθρώπους οι δυσκολίες δεν προκύπτουν από το σώμα τους, αλλά από έναν κόσμο που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη διαφορετικότητα.

Η Shon Klose, μια μουσικός που κατοικεί στα Alice Springs, είναι υπέρμαχος του μεσοφυλισμού και μάχεται για την καλύτερη κατανόηση αυτού του πολύ παρεξηγημένου συνδρόμου.

Αυτή είναι η ιστορία της Shon:

Το όνομά μου είναι Shon και γεννήθηκα στο Brisbane το 1966. Συνειδητοποίησα πρώτη φορά ότι είμαι μεσοφυλική στα 16 μου. Τελειώνοντας το σχολείο έκανα αίτηση στη νοσηλευτική· η αίτηση προέβλεπε την υποβολή μου σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός με ρώτησε σχετικά με τον έμμηνο κύκλο μου – αλλά εγώ ποτέ δεν θα είχα έμμηνο κύκλο.

Η μητέρα μου ως νοσοκόμα ήταν σχετικά ανήσυχη, αλλά εγώ είχα μια περίεργη διαίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου. Δεν ήξερα τι ήταν, αλλά ήξερα ότι κάτι ήταν διαφορετικό, είναι δύσκολο να το εξηγήσω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο medialibre.net

Είμαι μεσοφυλική: η ιστορία της Shon Klose

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;