18 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΗ αγάπη και κατανόηση του συμπτώματος, βοηθά στη θεραπεία του | Γράφει...

Η αγάπη και κατανόηση του συμπτώματος, βοηθά στη θεραπεία του | Γράφει ο γιατρός Αλέξανδρος Λουπασάκης

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΜΟΥ 

Γραμμένο από τον γιατρό Αλέξανδρο Λουπασάκη 

Μετά τα 40, 50 άρχισαν οι εκφυλήσεις των εσωτερικών οργάνων μου (ας ξεκινήσω από το συκώτι μου το παραμυθοπικραμένο. Για χρόνια συνομιλούσε με το γενετικά τροποποιημένο και βιοΛογικά βιασμένο καλαμπόκι, που τρώνε οι κοτούλες και εγώ τα αυγουλάκια τους + τα βαριά μέταλλα του υδροφόρου ορίζοντα, από τα υποτίθεται βιολογικά καρότα + ανέκφραστοι θυμοί + άλλα πολλά παραμύθια, πού ‘χω φάει και πιει) και επειδή ”φύσις δὲ καθ’ Ἡράκλειτον κρύπτεσθαι φιλεῖ ”
δηλαδή … 

Η φύση αγαπά να κρύβεται….Η άγνωστη-γνωστή θεραπεία στο παιχνιδαγωγείο μου είναι τα φιλιά. Πολλά νοερά γιγάντια ροζ φιλιά, μπροστά και πίσω από το παραβάν των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων μου. 

Δηλαδή, όσο περισσότερο αγαπάω-κατανοώ-συνομιλώ με το ανεπιθύμητο-απορριπτέο-σύμπτωμα και τις αρρώστιες μου, τόσο περισσότερο ανοίγω την πόρτα στην υπέρβαση, που μπορεί να καταφέρει η ιατρική του πιθανού και του απίθανου. Σ’όλες τις δύσκολες φάσεις της ζωής μου, είχα και έχω ένα γίγαντα ιερό ποιητή, για να ταξιδεύω, από την απο-γοήτευση στην επαναγοήτευση.

Έχω βρει έναν τρόπο, να ενεργοποιώ από το κβαντικό πεδίο των άπειρων πιθανοτήτων την καλύτερη εκδοχή. Έχω βρει τα δικά μου, εσωτερικής παραγωγής υπερβατικά άυλα μανιτάρια.

Επιστροφή πίσω στην γη.

Σίγουρα θα κοιτάξω να αξιοποιήσω όλο το πεδίο της σημερινής και της παραδοσιακής ιατρικής.Φυσικά δεν θα παραλείψω να συνομιλήσω-πιώ-φάω το γαϊδουράγκαθο,το λεμόνι,τις βιταμίνες Β,τα καρύδια,το αβοκάντο κ.ά…..

Εν ολίγοις, τι περιμένει η μοναδική κροταφογναθική σου άρθρωση από σένα, τώρα που δεν είναι τέλεια και πονάει και κλειδώνει, ώστε να μην μπορείς να ανοίξεις το στόμα σου και τα πεις όλα….θα πω μια ιδέα…περιμένει αγάπη και βαθύτερη κατανόηση,ότι δεν είναι τέλειο περιμένει από σένα την αγκαλιά σου.

Εξάλλου τώρα, που έκλεισε η σωματοψυχική αρθίτιδα το στόμα σου, συνέχεια το ένα χείλι σου φιλάει το άλλο.Αφουγκράσου το άγγιγμα των χειλιών σου, φέρε την επίγνωση σου σ’αυτό το αθέλητο φιλί.

Ευκαιρία για να ανθίσει το μπουμπούκι σου αλλιώς! 

Τελειώνω με ένα αντίο αγάπης, στους ιερούς αλχυμικούς αρραβώνες-γάμους,πούχω κάνει με φλεγμονές,τενοντίτιδες,κολίτιδες και άλλα πολλά…

Ευγνώμων λοιπόν, για τα δύσκολα επώδυνα διδακτικά ταξίδια μου ! 

Εάν σας ενδιαφέρουν αυτά τα μαθήματα, συντονιστείτε
Facebook/Alexander Loupasakis και Μαθήματα Χαρούμενης Ιατρικής.

Η αγάπη και κατανόηση του συμπτώματος, βοηθά στη θεραπεία του | Γράφει ο γιατρός Αλέξανδρος Λουπασάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;