21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΔηλώστε συμμετοχή στο Κάμπινγκ Πορείας

Δηλώστε συμμετοχή στο Κάμπινγκ Πορείας

Στις  καταπράσινες Ροβιές της Εύβοιας,  θα γίνει  φέτος από τις 29 Ιουλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου το κάμπινγκ  της Πορείας.

Στο δεκαήμερο  πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί περιλαμβάνεται: Μια βραδιά στην  Τέχνη της Αντίστασης και του Εμφυλίου (1941-1949), μια πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Πολεμάμε και Τραγουδάμε», τρείς  πολιτικές συζητήσεις που επιχειρούν να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων και προβληματισμών που αναπτύσσονται γύρω από τα θέματα: α) του Brexit, της ΕΕ, και την προοπτική της δικής μας εξόδου, β) της κατάστασης στην Αριστερά τής χώρας μας, με αναφορά στις δυνάμεις που σήμερα δρουν στο όνομά της, γ) των νέων μεγάλων ανατροπών που σχεδιάζονται από το κουαρτέτο και την κυβέρνηση στα εργασιακά.

Στο πλαίσιο των  εκδρομών  θα γίνει  εξόρμηση στο «Φαράγγι του Αράπη», με λεωφορείο από τον χώρο του κάμπινγκ, με επιστροφή σε αυτόν, και ενδιάμεσες στάσεις, εκτός από το φαράγγι, σε θέσεις φυσικής ομορφιάς αλλά και ιστορικής μνήμης.

Αθλητικές  δραστηριότητες: Τουρνουά αλλά και επιτραπέζια πρωταθλήματα  θα διοργανωθούν δίπλα στο κύμα της θάλασσας.  Μουσικές βραδιές ,νυχτερινά πάρτι αλλά και τσιμμπούσι  είναι επίσης στο πρόγραμμα.  

Τις επόμενες ημέρες η Πορεία θα αναρτήσει στο site της (poreia.net) το ακριβές πρόγραμμα του κάμπινγκ της, καθώς και τους προτεινόμενους τρόπους για το ταξίδι μας προς/από τις Ροβιές Ευβοίας. 

Θυμίζουμε ότι η Πορεία έχει πετύχει πολύ χαμηλό κόστος διαμονής στο κάμπινγκ, δηλαδή μόλις 6,5 ευρώ/ημέρα για τους ενήλικες (2,5 ευρώ/ημέρα για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, και δωρεάν διαμονή για τους μικρούς μας φίλους μέχρι 4 ετών). 

Εκείνοι που θα προτιμήσουν δωμάτια (τα οποία προσφέρονται σε θέσεις περί το κάμπινγκ) μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6976777952.

Η οικονομική ενίσχυση προς την Πορεία, για το σύνολο των ημερών, ορίστηκε στα 5 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο κάμπινγκ καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6976777952 και 6974184893 ή να απευθύνετε τα ερωτήματά σας στη σελίδα  poreia@hotmail.gr.

Δηλώστε συμμετοχή στο Κάμπινγκ Πορείας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;