21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΧωρίς κλήρωση η φοίτηση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Χωρίς κλήρωση η φοίτηση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Χωρίς κλήρωση από το νέο ακαδημαικό έτος η φοίτηση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. 

Μετά από δύο δεκαετίες παρουσίας , ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια  Ελληνικά πανεπιστήμια, αλλάζει τον τρόπο στην εισαγωγή των  φοιτητών.

Από το  ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, το ΕΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης Μεμονωμένων Θεματικών Ενοτήτων από απόσταση, χωρίς υποχρέωση εγγραφής σε ολόκληρο Πρόγραμμα Σπουδών.

Η φοίτηση ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2016, διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος και οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης Θεματικής Ενότητας.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής, το υλικό, οι διαδικασίες, το ακαδημαϊκό προσωπικό, η υποστήριξη και οι υποχρεώσεις (εργασίες, δραστηριότητες, εξετάσεις) των φοιτητών και φοιτητριών είναι τα ίδια με όσους παρακολουθούν τη συγκεκριμένη Θεματική Ενότητα, στο πλαίσιο ενός Προγράμματος Σπουδών.  

Από τις 54 Θεματικές Ενότητες που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017, κάθε υποψήφιος, μπορεί να επιλέξει μία ή δύο, ανεξάρτητα από το γνωστικό τους πεδίο και από το αν είναι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού  επιπέδου, σύμφωνα με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις εισαγωγής στα Προγράμματα Σπουδών. 

Η οικονομική συμμετοχή στα έξοδα κάθε Θεματικής Ενότητας είναι 500€ για τις Προπτυχιακές και 650€ για τις Μεταπτυχιακές. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση θα είναι ανοιχτή μέχρι την 1η Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eap.gr 

Χωρίς κλήρωση η φοίτηση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;