17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΡΟΦΙΜΑΆνωση: Δωρεά τροφίμων από τη συλλογή ενός τόνου πλαστικών καπακιών!

Άνωση: Δωρεά τροφίμων από τη συλλογή ενός τόνου πλαστικών καπακιών!

Οι δράσεις αλληλεγγύης των Εθελοντών Βόλου συνεχίζονται. Δείτε την νέα τους ανακοίνωση για τη δράση συλλογής πλαστικών καπακιών που μετατράπηκαν σε τρόφιμα και δόθηκαν σε οικογένειες που είχαν ανάγκη:

Τους τελευταίους μήνες, με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των βολιωτών, συλλέξαμε ένα τόνο και διακόσια κιλά πλαστικών καπακιών τα οποία δώσαμε για ανακύκλωση. Ανταποδοτικά από αυτή τη συλλογή, στη διανομή του περασμένου Σαββάτου, συγκεντρώσαμε τρόφιμα όπως τυρί (64 κιλά), πατάτες (390 κιλά), όσπρια (65 κιλά), ρύζι (25 κιλά), ξύδι (60 λίτρα), σταφίδες (5 κιλά), αυγά (90 τεμ.), ροδάκινα (60 κιλά), μαρμελάδες (12 κιλά), καρπούζια (96 κιλά) και πεπόνια (15 κιλά). Συνολικά 800 κιλά βασικών τροφίμων δόθηκαν στις οικογένειες των σπιτιών γαλήνης των εκκλησιών Αγίου Γεωργίου, Αγίας Παρασκευής και Αγίων Θεοδώρων.

Επίσης 154 κιλά καρπούζια δόθηκαν για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Μόζα, ενώ την περασμένη εβδομάδα μετά από διαλογή παραδόθηκαν 5 κούτες φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου.


Μετά την τελευταία διανομή για το καλοκαίρι και μια μικρή αλλά αναγκαία παύση, η επόμενη μας δράση προγραμματίζεται για τις αρχές Σεπτέμβρη.


Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όσους συμμετέχουν και στηρίζουν αυτήν την πρόσπάθεια. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, αλλά μόνο μέσα από το δρόμο της αυτοοργάνωσης, μακριά από οποιοδήποτε κομματικό χρώμα και οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον, μπορούμε να αντιδράσουμε συλλογικά. Μοναδικός τρόπος να αντισταθούμε, απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, όποιο χρώμα και αν έχει.


Ραντεβού λοιπόν το Σεπτέμβρη, καλή δύναμη σε όλους!

— 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;