12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΙστορίες μου, αμαρτίες μου, οσφυαλγίες μου. Μερικά απ'όσα κάνω για να σηκώνομαι...

Ιστορίες μου, αμαρτίες μου, οσφυαλγίες μου. Μερικά απ’όσα κάνω για να σηκώνομαι το πρωί από το κρεβάτι χαμογελαστός…

Ιστορίες μου, αμαρτίες μου, οσφυαλγίες μου. Μερικά απ’όσα κάνω για να σηκώνομαι το πρωί από το κρεβάτι χαμογελαστός…
 
…η μέση μου για να αρχίσει να πονάει κάτι θέλει να μου πει, στήνω λοιπόν το αφτί μου και προσέχω και συνομιλώ μαζί της, να δω τι θέλει να μου πει…. Υπάρχουν συναισθήματα, σκέψεις, τα οποία παρκάρουν σε κάθε σημείο του σώματός μας και από’κει και πέρα, όταν αυτά τα συναισθήματα για αρκετό καιρό μείνουν ανέκφραστα, θα βρουν ένα τρόπο ν’αρχίσουν να φωνάζουν, μέσα από την οργανική γλώσσα. 
 
 Φίλες και φίλοι, μοιράζομαι μαζί σας τον τρόπο, που αντιμετωπίζω κάποια θέματα υγείας, κάποια καμπανάκια, όπως τα λέω, που χτυπάνε ή έχουνε χτυπήσει σ’εμένα, γιατί κι εγώ μέσα σε αυτές τις δεκαετίες που ταξιδεύω στον πλανήτη γη, έχω κι εγώ κάποιες τρύπες στο ποτήρι μου. 
 
 
Έτσι με ενδιαφέρει μέσα από τη δικιά μου ματιά, ό,τι σας ταιριάζει να το κρατήσετε και πάντα να θυμάστε, ότι κοιτάζω τα πράγματα, σε αυτούς τους τρεις βασικούς άξονες, που έχω καταλάβει από την πορεία μου στην ιατρική, ότι συναποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της “αφύπνισης” του “εσωτερικού γιατρού”, που όλοι έχουμε μέσα μας ! Φίλες και φίλοι, όλοι έχουμε μέσα μας ένα εσωτερικό γιατρό ! Αυτά …η συνέχεια στα ηχεία σας (από την εκπομπή μου στο Radio-Ygeia,την Τετάρτη 29-6-16) 
 
 
 Με αγάπη Ο #γιατρόςΑλέξανδροςΛουπασάκης
 
Όσοι θέλουν να μελετήσουν – ακούσουν παλιότερα μαθήματα μου, μπορούν να τα αναζητήσουν εδώ στις Σημειώσεις μου:
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;