20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΤι να κάνετε αν σας «μπει» το πουλόβερ στο πλύσιμο

Τι να κάνετε αν σας «μπει» το πουλόβερ στο πλύσιμο

Βήμα 1: Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και προσθέστε περίπου 1 κουταλιά της σούπας μαλακτικό μαλλιών ή παιδικό σαμπουάν (προσθέστε περισσότερη ποσότητα αν το ένδυμά σας έχει “μπει” πολύ).

Βήμα 2: Προσθέστε το ένδυμα και αφήστε το να μουλιάσει στο νερό για περίπου 30 λεπτά.

Βήμα 3: Αδειάστε το νερό από τη λεκάνη και αποστραγγίστε απαλά το επιπλέον νερό από το πουλόβερ (αλλά μην το ξεπλένετε ούτε να το στίψετε). Συμβουλή: Πιέστε ελαφρά το πουλόβερ για να στραγγίσετε το νερό.

Βήμα 4: Βάλτε μια χοντρή βαμβακερή πετσέτα σε μια επίπεδη επιφάνεια (όπως στο πάτωμα ή σε ένα πάγκο) και τοποθετήστε το πουλόβερ πάνω της. Τυλίξτε το πουλόβερ μέσα στην πετσέτα σε κυλινδρικό σχήμα για να απορροφήσει το νερό.

Βήμα 5: Ενώ το πουλόβερ είναι ακόμα νωπό, απαλά τεντώστε πίσω στο αρχικό του σχήμα. Αφήστε το να στεγνώσει και αυτό ήταν: το πουλόβερ βρήκε το αρχικό του μέγεθος. (Εάν το πουλόβερ σας είναι σε πολύ κακή κατάσταση, κρατήστε το σε μια επίπεδη επιφάνεια και τραβήξτε το απαλά κάθε 30 λεπτά ενώ το στεγνώνετε.)

Γιατί λειτουργεί αυτό το κόλπο: Το μαλακτικό μαλακώνει τις ίνες του ρούχου και έτσι είναι πιο εύκολο να το επαναφέρουμε στο αρχικό μέγεθός του.

με πληροφορίες από purewow.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;