φωτο: pixabay
Αν θέλετε να περιορίσετε τη ζάχαρη που καταναλώνετε, αλλά δεν μπορείτε να πιείτε τον καφέ εντελώς πικρό, υπάρχει λύση!
Αντί για ζάχαρη, μπορείτε να προσθέσετε άρωμα και γεύση στον καφέ σας και να «καλύψετε» ελαφρώς την πίκρα του βάζοντας στην κούπα σου λίγη κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας ή αγνό κακάο.
Τα παραπάνω συστατικά θα δώσουν μοναδική γεύση στο καφεδάκι σας, ενώ παράλληλα θα τον κάνουν και σούπερ θρεπτικό, καθώς θα του προσθέσουν αντιοξειδωτικά και θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σας.
ΠΗΓΗ: olivemagazine.gr