Τα φρούτα και λαχανικά εποχής που τρώμε τον Απρίλιο σύμφωνα με τον σχετικό οδηγό της Greenpeace.
– Αβοκάντο
– Πορτοκάλι
– Φράουλα
– Αγκινάρα
– Καρότο
– Κουκί
– Κουνουπίδι
– Κρεμμύδι ξερό
– Κρεμμύδι χλωρό
– Λαχανάκι Βρυξελλών
– Λάχανο
– Μαϊντανός
– Μαρούλι
– Μπιζέλια
– Μπρόκολο
– Πατζάρι
– Πατάτες
– Πράσα
– Ραδίκια
– Ραπανάκια
– Ρόκα
– Σαλάτες
– Σέλινο
– Σπανάκι
– Σπαράγγι
– Φασολάκι
– Φινόκιο