18.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΒΙΝΤΕΟ: Ταϊβάν πολιόρκησαν την βουλή για το πυρηνικό εργοστάσιο

ΒΙΝΤΕΟ: Ταϊβάν πολιόρκησαν την βουλή για το πυρηνικό εργοστάσιο

Την Ημέρα της Γης διάλεξαν για να διαμαρτυρηθούν, για την κατασκευή του 4ου πυρηνικού σταθμού και να υποστηρίξουν την απεργία πείνας του πρώην προέδρου της DPP, κ. Lin, I-Hsiung. O Lin Yi-hsiung την Τρίτη ξεκίνησε μια επ’ αόριστον απεργία πείνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για μια σχεδόν ολοκληρωμένη πυρηνική εγκατάσταση.

«Έχει πολύ μεγάλο νόημα να κάνεις κάτι καλό για την Ταϊβάν — νιώθω πολύ ήρεμος», είπε o Lin σε ένα πλήθος από δημοσιογράφους και υποστηρικτές πριν αρχίσει την απεργία πείνας.

«Αν συμβεί οτιδήποτε ατυχές σε μένα, θέλω η οικογένειά μου και οι φίλοι μου να ξέρουν ότι (εκείνοι στην εξουσία) με δολοφόνησαν», είπε ο 72χρονος πριν από την είσοδο σε μια εκκλησία στην Ταϊπέι για να ξεκινήσει επ’ αόριστον τη νηστεία του.

Μερικοί από τους διαδηλωτές προσπάθησαν να περάσουν πάνω από τα οδοφράγματα. Η αστυνομία συνέλαβε 11 άτομα. Υπήρξαν επίσης κάποιοι τραυματίες.

Ωστόσο, η αστυνομία αρνήθηκε να αφήσει την ιατρική ομάδα να περάσει τα οδοφράγματα για να βοηθήσει. Αρνήθηκε επίσης να αφήσει και τους δικηγόρους να περάσουν.

ΒΙΝΤΕΟ: Ταϊβάν πολιόρκησαν την βουλή για το πυρηνικό εργοστάσιο

Αναδημοσίευση από : Aixmi.wordpress.com

φωτο: revolution-news.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;