11.2 C
Athens
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η συγκεκριμένη δομή αποτελεί το πρώτο, ουσιαστικά, χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, γεγονός που μας επιφορτίζει με ευθύνη, τόσο απέναντι στα παιδιά, όσο και απέναντι στην Κοινότητα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.
Υπάρχει μια παρέα ανθρώπων, που πάει κόντρα στη γενικευμένη κατάθλιψη! Μια παρέα «τρελών Γαλατών», που αρνείται να παραδοθεί στη μιζέρια, τη μοιρολατρία και την αδράνεια!

Πρώτη Πανελλαδική Συνάντηση για τα Κοινά

Συμμαχούμε για τα Κοινά,  χακάρουμε την πολιτική, παράγουμε χωρίς περιφράξεις. Με αυτό το μήνυμα, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, καλεί σε Συγκρότηση Συμμαχίας για τα Κοινά.

“Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες” και στα Ιωάννινα

Ένα νέο συνεργατικό εγχείρημα. Μετά από επίμονες προσπάθειες ο Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων είναι γεγονός και τώρα ολοκληρώνεται η διαδικασία των παραγγελιών για την 1η διανομή που θα πραγματοποιηθεί 15-18 Μαΐου.

“Χωριό Παραγωγών” την Κυριακή στον Βύρωνα

Την Κυριακή 14 Μαΐου , στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο, θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση “Χωριό Παραγωγών”, που διοργανώνεται από τον Δήμο Βύρωνα με ώρες λειτουργίας 08:00 – 15:00.

Mε αφορμή μία φωτογραφία, λίγα λόγια για τον Βαρδή Τσουρή. Του Γιάννη Αγγελάκη

Ο Βαρδής Τσουρής ήταν μία σπάνια πάστα ανθρώπου. Μπορεί να ταυτίστηκε με τον αναρχικό χώρο, όμως ξεπέρασε τα όριά του. Έμεινε πιστός στις ιδέες του – για τις οποίες διώχθηκε και φυλακίστηκε όσο λίγοι στα Χανιά – όμως δεν περιχαρακωνόταν πίσω από αυτές.

ΒΙΝΤΕΟ: Δωρεάν ανταλλαγή σπόρων από ντόπιες παραδοσιακές ποικιλίες στο χωριό Σκουντέρι Εύβοιας

''Ο σπόρος είναι η πηγή της ζωής, είναι ο αυθορμητισμός της ζωής να εκφράζεται, να αυτοανανεώνεται, να πολλαπλασιάζεται, να εξελίσσεται στο διηνεκές σε καθεστώς ελευθερίας.''

Εικονικό ξενοδοχείο όπου κοιμούνται άστεγοι. Της Ρούλας Κωνσταντοπούλου

Το Fakοtum Hotels  είναι ένας έξυπνος τρόπος για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων  και την χρηματοδότηση του περιοδικού Faktum που εκδίδεται από αστέγους στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας

Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Τρόφιμα τέλος! Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Από το Σάββατο 20 Αυγούστου έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να προσφέρετε τα είδη της παρακάτω λίστας για να συνδράμετε το έργο της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος"

Απειλές για το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

"Προειδοποιούμε, όσους επιβουλεύονται την παραγωγή και την αυτοδιαχείριση του εργοστασίου από την συνέλευση των εργαζομένων πως έχουμε γνώση και είμαστε σε επιφυλακή."

Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction» στην Τεχνόπολη

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του Εθελοντισμού, για την παραγωγή κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης & για την παγκοσμιοποίηση των προσφύγων

Οι ελεύθεροι χώροι ανήκουν σε εμάς

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου - Οι ελεύθεροι χώροι ανήκουν σε εμάς - Μουσική βραδιά την Παρασκευή 15/7

ΒΙΟΜΕ: “Αυτές τις μέρες είδαμε ποιοί μας στηρίζουν και ποιοί στέκονται απέναντί μας Άνεργοι μας έφερναν φαγητό στο κέντρο αγώνα”

"Αλληλεγγύα και συνεργατική οικονομία σημαίνει ότι όλοι οι μέτοχοι έιναι εργαζόμενοι, όλοι οι εργαζόμενοι μέτοχοι. Δεν υπάρχουν επενδυτές, αφεντικά και μισθωτοί."

Θεατρική παράσταση αλληλεγγύης από τα “Μπουλούκια” για ασθενή που πρέπει να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς

Ακούραστη η θεατρική ομάδα με πρόβες μηνών για ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει όλους μας.

Θετικές εξελίξεις στο θέμα της ΒΙΟΜΕ – Κάλεσμα στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα των εργατών της Βιομε, το Υπουργείο υποχώρησε σε βασικά ζητήματα λειτουργίας

Ο Manu Chao τραγουδά μαζί με τους εργάτες της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον αγώνα των εργατών της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ αλλά και των Ρομπέν του Ξύλου στηρίζει ο Manu Chao.  

“Παιδεία και Υγεία, να εξαιρεθούν από τα μνημόνια”

Ενημερωτική καμπάνια με αίτημα να εξαιρεθούν η υγεία και η παιδεία από τα μνημονιακά μέτρα λιτότητας ζητούν πολίτες ευρωπαικών χωρών που επισκέφθηκαν το Ευρωκοινοβούλιο

echo ‘’ ;