19.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠρόστιμο στο Twiitter επέβαλε η Τουρκία!

Πρόστιμο στο Twiitter επέβαλε η Τουρκία!

Ο ρυθμιστικός φορέας τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας επέβαλε πρόστιμο περίπου 45.00 ευρώ στην ιστοσελίδα Twitter, επειδή δεν αφαιρέθηκε περιεχόμενο «τρομοκρατικής προπαγάνδας».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, μέχρι στιγμής οι τουρκικές αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω περιεχόμενο, ενώ ούτε το Twitter από την πλευρά του έχει προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έρχονται αντιμέτωπα με τις τουρκικές αρχές.  Τον περασμένο Απρίλιο είχε εκδοθεί, κατόπιν εισαγγελικής απόφασης, απαγόρευση πρόσβασης τόσο Facebook όσο και στο Twitter, εξαιτίας της ανάρτησης φωτογραφιών του εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ κατά τη διάρκεια της ομηρίας του από ενόπλους.

Επίσης, τον Μάρτιο του περασμένου έτους υπήρχαν αναφορές ότι είχε μπλοκαριστεί η πρόσβαση στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, μετά τις δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα «ξεριζώσει το Twitter» από την Τουρκία.

 Πηγή: ΑΜΠΕ

Πρόστιμο στο Twiitter επέβαλε η Τουρκία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;