19.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑΈρχεται το 13ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας – 3η Γιορτή Κάνναβης

Έρχεται το 13ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας – 3η Γιορτή Κάνναβης

Στις 5-6 Μάη 2017 θα πραγματοποιηθεί το 13ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας – 3η Γιορτή Κάνναβης (Athens Cannabis Protestival) σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ένα φεστιβάλ διεκδίκησης για τη νόμιμη ρύθμιση της Κάνναβης και την αλλαγή των ναρκωπολιτικών στα πλαίσια της μείωσης της βλάβης, με 3 μουσικές σκηνές, δεκάδες καλλιτέχνες και πολλές παράλληλες δραστηριότητες.
 
Φέτος ήρθε η ώρα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας γιατί έρχονται σημαντικές αλλαγές και πρέπει να τις ενδυναμώσουμε και να τις επισπεύσουμε.
 
Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε ομάδες, συλλογικότητες και φορείς που στηρίζουν τους σκοπούς του φεστιβάλ να επικοινωνήσουν μαζί μας (iliosporoi@yahoo.gr) για να δηλώσουν την υποστήριξή τους και να συμμετέχουν στις προετοιμασίες και την διοργάνωση του φεστιβάλ. Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις για την υλοποίηση.
 
Απευθύνουμε επίσης ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτεχνικές ομάδες δρόμου (performers, ζογκλέρ, κλπ) που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ, καθώς και σε εθελοντές που θα ήθελαν να συμβάλουν στο εικαστικό ντύσιμο του φεστιβάλ (ντεκόρ, προβολές, κλπ). 
 
Φέτος θα υπάρχει χώρος MARKET, συμμετοχή όμως μόνο κατόπιν συνεννόησης με την διοργάνωση (στείλτε email). Θα υπάρχουν συγκεκριμένες και οριοθετημένες ζώνες για τα διαφορετικά είδη πάγκων (παραγωγοί, διατροφή, χειροτεχνίες) – ΟΧΙ ποτά, αλκοόλ και σουβλάκια- ψησταριές είναι η μόνη προϋπόθεση, καθώς και η οικονομική ενίσχυση του φεστιβάλ από όσους εμπορεύονται. Όσοι δεν επικοινωνήσουν με την διοργάνωση δεν θα μπορούν να στήσουν πάγκο τις ημέρες του φεστιβάλ.
 
Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο legalize protestival που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Θα υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης στον χώρο με σκηνές. 
 
 
Ηλιόσποροι, Κενό Δίκτυο, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ).
 
 
 
Ηλιόσποροι – δίκτυο πληροφόρησης και ενεργοποίησης νέων για την κοινωνική και πολιτική οικολογία /// www.iliosporoi.net 
 
Έρχεται το 13ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας – 3η Γιορτή Κάνναβης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;