23.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠουλικάκος για Συναυλία Ειρήνης: «Σιγά-σιγά πραγματοποιείται το όνειρο του Μάκη Βορίδη, του...

Πουλικάκος για Συναυλία Ειρήνης: «Σιγά-σιγά πραγματοποιείται το όνειρο του Μάκη Βορίδη, του Μάκη με το τσεκουράκι»

Ιδιαίτερα οξύς για όλους εκείνους που επιστράτευσαν συκοφαντίες και λοιδορίες για τη σημερινή Συναυλία Ειρήνης ήταν ο Δημήτρης Πουλικάκος

Ο θείος Νώντας, κατά κόσμον Δημήτρης Πουλικάκος, με το γνωστό οξύ του στυλ καυτηρίασε την συκοφαντική επίθεση που δέχθηκαν από κυβέρνηση, ΝΔ και δεξιά τρολ, οι διοργανωτές, οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν αλλά και οι πολίτες που θα πάνε το απόγευμα στα Προπύλαια στη μεγάλη Συναυλία Ειρήνης με αίτημα να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Δημήτρης Πουλικάκος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra, δεν μάσησε τα λόγια του. Σχολιάζοντας τις πρωτοφανείς αντιδράσεις που προκάλεσε η πρωτοβουλία της Αλληλεγγύης για Όλους, επεσήμανε ότι «Σιγά-σιγά πραγματοποιείται το όνειρο του Μάκη Βορίδη, του Μάκη με το τσεκουράκι» ενώ χρησιμοποιώντας παλαιότερη δήλωση του ψυχίατρου Κλεάνθη Γρίβα επεσήμανε «Θα έρθει ένας φασισμός που δεν θα λέγεται φασισμός. Μια ναζιστικοποίηση της νοοτροπίας μας χωρίς να λέγεται ναζισμός. Βαδίζουμε σε θολά και πολύ επικίνδυνα νερά».

ΠΗΓΗ: Αυγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;