16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου

Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου

‘Επεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου.
Η συμφωνία των όρων του σχεδίου εξυγίανσης της Μαρινόπουλος από τη Σκλαβενίτης, υπεγράφη σήμερα με τις τράπεζες, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην παροχή της αναγκαίας χρηματοδότησης.
 
Η Σκλαβενίτης ανέλαβε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει στο σχέδιο εξυγίανσης, για τη διάσωση των περίπου 11.000 θέσεων εργασίας, τη στήριξη των προμηθευτών και την ενίσχυση του κλάδου του λιανικού εμπορίου.
Η Μαρινόπουλος σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι σήμερα προχώρησε στην υπογραφή των βασικών όρων της συμφωνίας με την Σκλαβενίτης και τις τέσσερις τράπεζες για την εξυγίανσή της.   
Η Σκλαβενίτης αναφέρει ότι «είναι το πρώτο από μία σειρά σημαντικών βημάτων που απαιτούνται να πραγματοποιηθούν έως την πλήρη υλοποίησή του. Ωστόσο, δίνεται πλέον η δυνατότητα να παρασχεθεί η αναγκαία χρηματοδότηση από τις τράπεζες και την Σκλαβενίτης, προκειμένου να αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία της εταιρείας, ιδιαίτερα δε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη μισθοδοσία των Εργαζομένων, η ομαλή καταβολή των μισθωμάτων στους ιδιοκτήτες των ακινήτων και η κάλυψη βασικών λειτουργικών εξόδων, ώστε να διατηρηθεί η συνεκτικότητα του δικτύου καταστημάτων έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας». 
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;