18.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΠώς η παραλίγο τελευταία ημέρα της ζωής μου, έγινε η καλύτερη που...

Πώς η παραλίγο τελευταία ημέρα της ζωής μου, έγινε η καλύτερη που είχα ζήσει ποτέ! [ΒΙΝΤΕΟ]

H Grace γνώριζε ότι είναι gay από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Φοβόταν τόσο πολύ να μιλήσει γι’ αυτό στην συντηρητική οικογένειά της, που αναγκάστηκε να κλειστεί στον εαυτό της για περίπου 20 χρόνια. Η λύση της αυτοκτονίας γύριζε διαρκώς στο μυαλό της.
Για πολλά χρόνια ζούσε στα άκρα: οδηγούσε με 120 χλμ την ώρα και τα μάτια της κλειστά, έπαιρνε ναρκωτικά, το σπίτι της ήταν γεμάτο σκουπίδια. Χρειαζόταν βοήθεια και δεν ήξερε πως να τη ζητήσει. 
Μία ημέρα η Grace έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο. Όμως, μια απλή σκέψη άλλαξε για πάντα την πορεία της. Όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει, προσπάθησε να σκεφτεί την καλύτερη ημέρα της ζωής της. Τότε, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια ημέρα και σκέφτηκε να περάσει την τελευταία κάνοντας διασκεδαστικά πράγματα. 
Πήγε στην πόλη όπου μεγάλωσε, στο Σαν Φρανσίσκο, θέλοντας να νιώσει ευτυχισμένη για πρώτη φορά. Και τα κατάφερε: πήγε βόλτα με το τραμ, μπήκε σε βιβλιοπωλεία και προσπαθούσε να ζήσει την κάθε στιγμή αυτής της ημέρας. Τότε κατάλαβε ότι τίποτα δεν άλλαξε, παρά μόνο η κατάσταση του μυαλού της. 
Για τις επόμενες εκατό ημέρες υποσχέθηκε να κάνει κάτι όμορφο. Έγραψε όλα τα πράγματα που ήθελε να κάνει, τα έβαλε σε ένα βάζο και κάθε μέρα διάλεγε ένα χαρτάκι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα…
Δείτε το βίντεο:
Πώς η παραλίγο τελευταία ημέρα της ζωής μου, έγινε η καλύτερη που είχα ζήσει ποτέ! [ΒΙΝΤΕΟ]
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;