17.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου


Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου

Αργοστολίου και Σάμου, Άγιος Δημήτριος 173 42, Ελλάδα

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου αποτελεί δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αθήνα. Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, καθώς άνοιξε τις πόρτες του ξανά στις 6 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος:

Φέτος, στα προγραμματισμένα μαθήματα και των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου παρακολουθούν δωρεάν 52 μαθητές από την πόλη μας και απασχολούνται εθελοντικά 21 εκπαιδευτικοί, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες του φροντιστηρίου και αυτή τη χρονιά, προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους 8 Φιλόλογοι, 5 Φυσικοί, 3 Μαθηματικοί, 2 Χημικοί, 1 Οικονομολόγος, 1 Κοινωνιολόγος και 1 Μηχανολόγος – Προγραμματιστής.  

Για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις προετοιμάζονται 26 μαθητές για τις στην Γ’ Λυκείου ( 21 στη θεωρητική και 5 στην τεχνολογική κατεύθυνση), ενώ παρέχεται επίσης και το ειδικό μάθημα των Αγγλικών αλλά και όλα τα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα εφόσον ζητηθούν.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας λειτουργεί αποκλειστικά με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών που έχουν αναλάβει τη δύσκολη οργάνωση της Γραμματείας για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων δημοτών, τα θέματα των εθελοντών εκπαιδευτικών, το πρόγραμμα και γενικά την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του.

Όπως και πέρσι το φροντιστήριο στεγάζεται στο 3ο Λύκειο (Αργοστολίου και Σάμου) και λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη 15:00 με 21:00 και Παρασκευή 18:00 με 21:00.

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου

Most Popular

echo ‘’ ;