18.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣ4200 τσιγάρα κάνναβης στην πρώτη ομιλία του Donald Trump

4200 τσιγάρα κάνναβης στην πρώτη ομιλία του Donald Trump

Χιλιάδες τσιγάρα κάνναβης θα μοιραστουν δωρεάν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ομιλίας του Donald Trump. Η ομάδα για τη νομιμοποίηση της κάνναβης DCMJ καλεί όλους τους παρευρισκόμενους να ανάψουν τα τσιγάρα κάνναβης για 4 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα στην ομιλία του νέου προέδρου.

Αυτή η ομάδα σχεδιάζει να μοιράσει μεγάλες ποσότητες κάνναβης δωρεάν για κάπνισμα κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του Donald Trump στην Ουάσιγκτον, DC. Η ‘DCMJ’ δήλωσαν ότι σκοπεύουν να δώσουν 4.200 τσιγάρα κάνναβης στο National Mall στις 20 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση, που περιγράφεται ως #Trump420, έχει ως στόχο να αναδείξει τις απαιτήσεις της ομάδας για να νομιμοποιήσει πλήρως την κάνναβη σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Οι ισχύοντες νόμοι στην Ουάσιγκτον επιτρέπουν την κατοχή έως δύο ουγγιές κάνναβης και καλλιέργεια έως και έξι φυτών κάνναβης. Αλλά εξακολουθεί να είναι παράνομη η πώληση κάνναβης στην Ουάσιγκτον.

Ο Adam Eidinger, ο ιδρυτής της DCMJ που βοήθησε να περάσει τους νόμους κάνναβης στην Ουάσιγκτον που είναι γνωστή ως Πρωτοβουλία 71, είπε: «Δεν θέλουμε κάποια χρήματα, αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο για τους ανθρώπους που έρχονται στην Ουάσιγκτον, DC.»

Ο Eidinger είπε ότι η ομάδα αισθάνεται ότι οι ισχύοντες νόμοι για την κάνναβη μπορεί να είναι σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του νέου προεδρου, ειδικά μετά αφού ο Jeff Sessions έγινε Υπουργός Δικαιοσύνης. «Αυτός είναι ενας άνδρας ο οποίος πρόσφατα τον Απρίλιο, δήλωσε ότι η κάνναβη είναι επικίνδυνη», πρόσθεσε.

Η ομάδα είπε εκείνους που επιθυμούν να λάβουν μέρος να συγκεντρωθούν στη δυτική πλευρά της Dupont Circle στις 8 π.μ. Η DMCJ είπε ότι θα ακυρώσει την εκδήλωση, αν ο Trump «βγει τώρα και δηλώσει την υποστήριξη της πλήρους νομιμοποίησης της κάνναβης σε όλες τις 50 πολιτείες και την DC».

Η Πρωτοβουλία 71 εγκρίθηκε με 65% υπέρ, στις 4 Νοεμβρίου 2014, με το νόμο να είναι σε ισχύ από τις 26 Φεβρουαρίου 2015.

legalit.gr

4200 τσιγάρα κάνναβης στην πρώτη ομιλία του Donald Trump

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;