21.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ7η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Θεσσαλονίκης

7η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά  στη Θεσσαλονίκη η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. 
Η Οικογιορτή θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο πάρκο της ανθοκομικής (απέναντι από την ΕΡΤ3) στη Θεσσαλονίκη, από Παρασκευή 1/6 ως και Κυριακή 3/6/2018. Η γιορτή  ξεκινάει την Παρασκευή 18:00 και τις επόμενες μέρες θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες οι παραγωγοί,  χειροτέχνες  & συλλογικότητες που είχαν ξανασυμμετέχει σε Οικογιορτή της Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχαν παρατυπίες των προϊόντων τους σε σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Οικογιορτής Θεσσαλονίκης. 
Όσοι/ες αποφασίσουν να συμμετέχουν οφείλουν να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η γιορτή. Ενημέρωση γίνεται κατά προτεραιότητα στο μέιλ oikogiortithessalonikis@gmail.com όπου αναφέρετε ονοματεπώνυμο, περιοχή-πόλη, τηλ επικοινωνίας και είδος προϊόντων που θα εκτίθενται. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας επικοινωνήστε με το 6977281060 (Γιώργος) μετά της 17:00. 
Προθεσμία ενημέρωσης για συμμετοχή ως και 22/05/2018.  Όποιος/ια ενδιαφέρεται να κάνει κάποιο εργαστήριο ας επικοινωνήσει με το 6948510815 (Γιάννης). Νέοι/ες παραγωγοί & χειροτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε επόμενη Οικογιορτή θα πρέπει να παρουσιαστούν στην γενική συνέλευση την 3/6/2018 και ώρα 15:00.
Οι συμμετέχοντες παραγωγοί και χειροτέχνες της Οικογιορτής μπορούν να στήσουν τους πάγκους τους από ώρα 14:00 της Παρασκευής 1/6 μέχρι της 17:00. 
Η γιορτή ανοίγει την 18:00 και μετά δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα μέσα στο χώρο της γιορτής. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους, πάγκο, καρέκλα, 1-2 μπαλαντέζες, λάμπα οικονομίας, ομπρέλα. 
Δεν θα υπάρχει οργανωμένη κουζίνα για φαγητό, θα λειτουργεί βέβαια σε όλη την διάρκεια της γιορτής κυλικείο. Η αποχώρηση όλων γίνεται μόνο αργά το βράδυ της Κυριακής 3/6. 
Όποιος/ια δηλώσει ότι θα συμμετέχει στην Οικογιορτή και για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσει να έρθει, οφείλει να ειδοποιήσει τους οργανωτές για αυτή του την απόφαση.
7η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Θεσσαλονίκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;