Στην αρχή, μοιάζει σαν ένα εστιατόριο όπως όλα τα άλλα. Οι πελάτες σύντομα καταλαβαίνουν ότι κάτι ξεχωριστό συμβαίνει εδώ. Κι αυτό γιατί πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο στο Τορόντο του Καναδά, όπου οι σερβιτόροι,ες είναι κωφάλαλοι,ες.
Οι πελάτες θα πρέπει να εξηγήσουν στην νοηματική αυτό που θέλουν να παραγγείλουν. Στον κατάλογο, δίπλα σε κάθε πιάτο, υπάρχει και η αντίστοιχη ονομασία του στη νοηματική.
Οι 50 σερβιτότοι,ες που προσλήφθηκαν δεν είχαν καμία προϋπηρεσία στο επάγγελμα, όμως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Anjan Manikumar, τους έδωσε μια ευκαιρία να διακριθούν και εκείνοι τα κατάφεραν άψογα!