19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣCREATIVE LENSES ΑΤΗΕΝS FORUM: Εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης και μοντέλα παραγωγής

CREATIVE LENSES ΑΤΗΕΝS FORUM: Εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης και μοντέλα παραγωγής

CREATIVE LENSES ΑΤΗΕΝS FORUM: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .

H ODC Ensemble εταιρία  που δραστηριοποιείται στον χώρο της σύγχρονης τέχνης, οργανώνει το Σάββατο 29 Απριλίου 2017,  forum στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Creative Lenses: Business Models for Culture” σε συνεργασία με την «Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Το forum θα έχει πρακτικό προσανατολισμό και στόχο την ενίσχυση των πολιτιστικών οργανισμών και καλλιτεχνών προς την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων. Θα διεξαχθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο  της Ελευσίνας. 

Το Creative Lenses Forum φέρνει μαζί καλλιτέχνες και στελέχη από πολιτιστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στόχος του Forum είναι η ανταλλαγή απόψεων και η διερεύνηση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων. Η εκδήλωση συνδυάζει ομιλίες από καταξιωμένους Ευρωπαίους επαγγελματίες του πολιτιστικού τομέα, συζητήσεις και πρακτικά εργαστήρια.

Γιατί  να συμμετέχω;

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να: 

  • Ενημερωθούν για σχετικές τεχνικές και πολιτικές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες 
  • Μάθουν καλές πρακτικές, σε κοινά προβλήματα και λύσεις
  • Διερευνήσουν δυνατότητες χρηματοδότησης
  • Συμμετέχουν σε εργαστήρια για την επίλυση πιθανών προβλημάτων του οργανισμού τους
  • Δικτυωθούν με άλλους οργανισμούς 

CREATIVE LENSES:

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Creative Lenses: Business Models for Culture” στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικής ικανότητας και της βιωσιμότητας των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών οργανισμών της Ευρώπης. Στο έργο συμμετέχουν 13 πολιτιστικοί οργανισμοί, πανεπιστήμια, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και δίκτυα από το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σλοβακία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και την Ιταλία. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Creative Europe».Στο πλαίσιο του προγράμματος αναπτύσσονται εργαλεία και μηχανισμοί για την υποστήριξη των πολιτιστικών οργανισμών, εξετάζονται νέα επιχειρηματικά και διαχειριστικά μοντέλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καλλιτεχνικών φορέων. 

Στην κοινοπραξία του έργου συμμετέχουν οι ακόλουθοι φορείς: 

Trans Europe Halles (TEH) network of cultural centers initiated by citizens and artists.
IETM – network for contemporary performing arts.
ΟDC Ensemble/ Vyrsodepseio in Athens, Greece (member of TEH).
Cultural centre Manifatture Knos in Lecce, Italy (member of TEH).
Cultural centre Stanica in Zilina, Slovakia (member of TEH).
Cultural centre P60 in Amstelveen, The Netherlands (member of TEH).
Cultural centre Village Underground in London, UK (member of TEH).
University of Basilicata in Matera, Italy.
The City of Lund, Sweden.

Περισσότερες πληροφορίες: www.creativelenses.eu

H ODC Ensemble

Η ODC Ensemble είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία, που δρα στη σύγχρονη και πειραματική τέχνη και έχει ιδρυθεί από τη σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου.

Η ODC Ensemble δημιουργεί υβριδικές μορφές τέχνης όπου συχνά προσκαλεί το κοινό σε μη θεατρικούς χώρους. Η ODC Ensemble εμπλέκει, εμπνέει, διασκεδάζει και προκαλεί το κοινό με θεατρικές παραγωγές που συμπεριλαμβάνουν από κλασσικά μέχρι σύγχρονα και νέα έργα.  Συνδυάζοντας χορό, νέα μέσα, εικαστικές τέχνες και μουσική, γιορτάζει την ουσιώδη δύναμη του θεάτρου με σκοπό να φωτίσει την κοινή μας ανθρωπιά. Η δευτερεύουσα αποστολή της εταιρίας είναι οι διεθνής δικτύωση, η δημιουργία νέων δομών, φεστιβάλ και πλατφόρμες που προάγουν τη σύγχρονη τέχνη, τα καλλιτεχνικά residencies και τους δημιουργικούς κόμβους στην Ελλάδα. Από το 2011 και μέχρι το 2016 η ΟDC Εnsemble  στεγάστηκε στον πολυχώρο «Βυρσοδεψείο», όπου παρουσίαζε δικές της δουλειές και παραγωγές καθώς και πολλές συμπαραγωγές: θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ χορού και μουσικής και σεμινάρια δραματουργίας. Η εταιρεία ODC Ensemble έχει παρουσιάσει δουλειές της στο Φεστιβάλ Αθηνών, έχει χρηματοδοτηθεί από το Arts Council της Μεγάλης Βρετανίας και το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού και έχει παρουσιάσει παραστάσεις της στο εξωτερικό: Όπερα του Καϊρου (Υπό την Αιγίδα του ΟΗΕ), Λονδίνο (Hoxton Hall, London), Νέα Υόρκη (Chashama Theatre, Times Square), Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου του Καϊρου, Φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 2002 (Μεγ. Βρετανία), στο Πανεπιστήμιο του Princeton (ΗΠΑ), στην Όπερα του Καΐρου (Αίγυπτο), στο LaMaMa E.T.C., (ΗΠΑ), στο Εθνικό Θέατρο Ελλάδος (Θερινή Ακαδημία), στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ του Ιράκ, στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας (EG), στο X-Dream Festival (Κύπρος), Neukollner OperBerlin (GE), Musikteatertage Festival Wienna (AU), AntikTeatre Barcelona (SP) ,  etc. Το 2016 συμμετείχε με τρία έργα στην PQ Quadrennial 2016 (CZ). κ.α. H ODC Ensemble είναι μέλος των διεθνών δικτύων Trans Europe Halles και IETM. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FORUM

  • 10.20-11.00: ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ
  • 11.00-11.05: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • 11.05-11.10: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΔΙΑΠΟΥΛΗ
  • 11.10-11.20: ΟΜΙΛΙΑ TREVOR DAVIES
  • 11.20-11.30: ΣΥΖΗΤΗΣΗ
  • 11.30-11.40: ΟΜΙΛΙΑ SUSANNE DANIG
  • 11.40-11.50: ΣΥΖΗΤΗΣΗ
  • 11.50-12.00: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ WORKSHOPS
  • 12.00-12.10: ΟΜΙΛΙΑ KAI HUOTARI (KAAPELI) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TOY KAAPELI  KAI TOY CREATIVE LENSES
  • 12:10-12:15: ΣΥΖΗΤΗΣΗ
  • 12.15-12.30: ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ
  • 12.30-14.00: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
  • 14.00-15.00: ΓΕΥΜΑ
  • 15.00-16.30: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια)
  • 16.30-17.00: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
  • 17.00-17.15: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2021 -Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης-
  • 17.15-17.45: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  • 17.45-18.15: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ/ΤΕΛΟΣ FORUM
  • 18.15-18.45: ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  REVOLT ΑΤΗΕΝΣ

WORKSHOPS:

W1: Το να κερδίζεις χρήματα είναι Τέχνη (και η καλή επιχείρηση είναι η καλύτερη τέχνη) από τον  Paul Bogen – Διάρκεια 3 ώρες 

W2: Βρείτε την έμπνευση και το πάθος σας και αφήστε τα να σας οδηγήσουν στην επιτυχία από την Susanne Danig – Διάρκεια 3 ώρες 

W3: Συμβουλές για επιτυχημένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ από την Chrissie Faniadis – Διάρκεια 3 ώρες

ΣΥΝΟΨΗ  ΤΩΝ WORKSHOPS

WORKSHOPS

W1: Το να κερδίζεις χρήματα είναι Τέχνη (και η καλή επιχείρηση είναι η καλύτερη τέχνη) – 3 ώρες εργαστηρίου από τον  Paul Bogen

Τι είναι;

Το εργαστήριο αυτό αφορά στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω της ανάπτυξης και της καινοτομίας του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας σας.

Τι δεν είναι;

Δεν είναι ένας τρόπος να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση χωρίς σωστή διαχείριση.

Δεν είναι ένας τρόπος να ξοδέψετε περισσότερα από όσα έχετε, γιατί “είστε καλλιτέχνες και αυτό είναι τέχνη».

Τι θα μάθετε;

Τι είναι επιχειρηματικό μοντέλο, πώς θα το αναπτύξετε και γιατί είναι σημαντικό.

Πώς θα κερδίσετε χρήματα δουλεύοντας  σε πολιτιστικούς / καλλιτεχνικούς οργανισμούς χωρίς να «ξεπουλάτε τον εαυτό σας».

Ιδέες και παραδείγματα για το πώς ο οργανισμός σας μπορεί να αυξήσει το εισόδημά του.

Ποιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των βιώσιμων και ανθεκτικών πολιτιστικών / καλλιτεχνικών οργανισμών

Ποια είναι η δομή του εργαστηρίου;

Παρουσιάσεις, ατομική και ομαδική εργασία, συζητήσεις και ερωτήσεις διανθισμένα με καφέ, τσάι και διαλείμματα για κάπνισμα!.

Σε ποιόν απευθύνεται;

Σε όποιον εργάζεται σε πολιτιστικούς / καλλιτεχνικούς οργανισμούς και δεν έχει αρκετά χρήματα.

Πρέπει να ξέρω ή να είμαι καλός στην διοίκηση επιχειρήσεων για να   συμμετέχω;

Γνωρίζετε ήδη και είστε, αλλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει!  Δεν απαιτείται MBA, αλλά η κατανόηση βασικών οικονομικών μπορεί να βοηθήσει.

W2: Βρείτε την έμπνευση και το πάθος σας και αφήστε τα να σας οδηγήσουν στην επιτυχία  – 3 ώρες εργαστηρίου από την Susanne Danig

 

Πώς θα γίνετε ένας ευτυχισμένος καλλιτέχνης / παραγωγός;

Πώς μπορείτε να βρείτε την χρυσή ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την δημιουργία – γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό; 

Βρείτε τον ευκολότερο δρόμο και αφήστε την επιτυχία να έρθει σε σας με σαφήνεια και αυτοδιαχείριση.

 

Ξεκινάμε εξετάζοντας την προσωπική σας έμπνευση, ποιες είναι οι ενέργειες που έρχονται φυσικά σε σας και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναγνωρίζοντας σε ποιους τομείς είστε δυνατοί  και σε ποιους είναι καλύτεροι οι άλλοι, μπορείτε να φτιάξετε μια δυναμική ομάδα.

 

Στο δεύτερο μέρος του workshop θα κάνουμε το λεγόμενο passion test αναζητώντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε,ώστε να ξεδιπλώσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.

 

Το εργαστήριο τελειώνει εστιάζοντας σε ορισμένα προσωπικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας και μερικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό όραμα και ένα σχέδιο δράσης για το προσωπικό σας δίκτυο.

W3: Συμβουλές για επιτυχημένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – 3 ώρες εργαστηρίου  από την Chrissie Faniadis

Το εργαστήριο ξεκινά με μια εισαγωγή στις Ευρωπαϊκές συνεργασίες και χρηματοδοτήσεις. Θα καθοδηγηθείτε  μέσω των προγραμμάτων και θα μάθετε τις καλύτερες πρακτικές / συμβουλές που συλλέγονται από έμπειρους επαγγελματίες. Το δεύτερο μέρος είναι η εφαρμογή τους ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Το εργαστήριο αυτό έχει δημιουργηθεί για όσους θέλουν να διεθνοποιήσουν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να συνδεθούν με ομοϊδεάτες συναδέλφους τους σε όλη την Ευρώπη. 

Φέρτε την ιδέα σας, το σχέδιο του έργου σας ή την στρατηγική σας και μαζί θα εργαστούμε προς την σωστή κατεύθυνση φέρνοντας κοντά την υλοποίηση του στόχου σας!.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Paul Βogen

Από το 1983 ως το 2007, ο Paul Bogen έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής και επικεφαλής σε δύο θιάσους της Μεγάλης Βρετανίας, στην Πολωνία (κατά τη διάρκεια της διαμονής του εκεί υπό στρατιωτικό νόμο), σε θέατρο του Λονδίνου, σε εμπορικό θίασο, Ευρωπαϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και για 17 χρόνια στο «Junction in Cambridge», το πρώτο κέντρο τεχνών που ιδρύθηκε με στόχο τους νέους στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Πωλ ίδρυσε το «Junction» και καλλιέργησε πολυεπίπεδα τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τα νέα μέσα και τα εκπαιδευτικά του προγράμματα, έκανε την παραγωγή τριών διεθνών φεστιβάλ, την παγκοσμίως πρώτη ψηφιακή τοιχογραφία, συγκέντρωσε τα χρήματα για να χτίσει ένα νέο θέατρο 10 εκατομμυρίων ευρώ το 2005. 

Το 2008, ο Πωλ, ίδρυσε με τον Sandy Fitzgerald το καλλιτεχνικό agency Olivearte. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος στην δημιουργία νέου πολιτιστικού κέντρου στο Ελσίνκι, έχει εκπονήσει τριετή μελέτη για τον αστικό και περιφερειακό καλλιτεχνικό και δημιουργικό οικονομικό σχεδιασμό της Σλοβακίας, σχεδίασε πρόγραμμα δεξιοτήτων στην Αγ. Πετρούπολη, οργάνωσε τον καλλιτεχνικό τουρισμό για ένα τοπικό πολιτιστικό κέντρο στην Ιταλία και δίδαξε πρόγραμμα audience development στην Πολωνία.

Ο Πωλ διετέλεσε από το 1999 ως το 2007πρόεδρος του δικτύουTrans Europe Halles (ευρωπαϊκού δικτύου ανεξάρτητων πολιτιστικών κέντρων), υπήρξε εκτιμητής για το European Commission Culture Programme 2007-13,  μέλος 6 πολιτιστικών οργανισμών και μέλος του Royal Society of Arts.

Μετά τις πανεπιστημιακές του σπουδές πάνω στον κινηματογράφο και το θέατρο, ο Πωλ ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως κωμικός και part-time DJ. Συνειδητοποιώντας ότι δεν ήταν καλός ηθοποιός (δεν ήταν τόσο αστείος), σύντομα μετακινήθηκε προς την θεατρική παραγωγή με εξειδίκευση στα οικονομικά και στους εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης.

Susanne Danig

H Susanne Danig είναι Σύμβουλος Διαχείρισης και διεθνώς αναγνωρισμένη ως καινοτόμος στο πεδίο της παραγωγής των παραστατικών τεχνών (Performing Arts). Είναι ιδιοκτήτρια του Danig Performing Arts Service, όπου ανέπτυξε το ενδιαφέρον της για καθοδήγηση και υποστήριξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των performers/performing artists/καλλιτεχνών που ασχολούνται με τις παραστατικές τέχνες. Διετέλεσε Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου της Δανίας. Εργάζεται ως manager σε πολλά θέατρα της Δανίας, καθώς και ως παραγωγός για δύο Φεστιβάλ της Δανίας: Asteroid Festival και  Waves Festival. Είναι υπεύθυνη host για τo Nordic Performing Arts Days.  Έχει διεθνή εμπειρία στον σχεδιασμό φεστιβάλ και στην προώθηση των τεχνών, και έχει διατελέσει σύμβουλος στο Ίδρυμα Τεχνών της Δανίας (Danish Arts Foundation).  Είναι πρόεδρος του International Festival Forum / ITI και μέλος του δικτύου IETM εδώ και πολλά χρόνια.

Trevor Davies

O Trevor Davies έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται έξι μεγάλα Ιδρύματα τέχνης στη Μεγάλη Βρετανία και τη Δανία, τα οποία ειδικεύονται στη σχέση Τέχνης / Πολιτισμού και δημοτικής / περιφερειακής ανάπτυξης εστιάζοντας στην διεθνή, διαπολιτισμική και σύγχρονη τέχνη. Το 1974 ήταν ο Επικεφαλής του προγράμματος για το πρώτο ανεξάρτητο πολιτιστικό κέντρο στη Δανία και το 1990 ίδρυσε το Kanon hallen, τον μεγαλύτερο διεθνή θεατρικό χώρο της Κοπεγχάγης.   Έχει υπάρξει Καλλιτεχνικός διευθυντής σε περισσότερα από 50 διεθνή φεστιβάλ, καλύπτοντας κάθε μορφή τέχνης, πάντα με καθαρή στόχευση στη σύγχρονη και πειραματική σκηνή, στο θέατρο, τη μουσική και τη λογοτεχνία.

Ο Davies διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής την περίοδο 1992-1997για την «Κοπεγχάγη ’96, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Με την ιδιότητα αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο ως παράγοντας επιρροής στη στρατηγική τοποθέτηση της πόλης μέσα στον πολιτιστικό χάρτη της Ευρώπης. Με μια σειρά 19 έργων υποδομής παρακίνησε μια σημαντική αναζωογόνηση σε διάφορες γειτονιές και άνοιξε νέα τμήματα της πόλης, συμπεριλαμβανομένης και της βιομηχανικής ζώνης του λιμανιού, η οποία έχει έκτοτε γίνει μια σημαντική εστία πολιτισμού. Ο Davies καθόρισε τις περιφερειακές εταιρικές σχέσεις και ανέπτυξε το συνολικό σχεδιασμό για το πρόγραμμα Aarhusτο 2017 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ο Davies έχει επίσης συνεργαστεί και με άλλες πόλεις στα πεδία της πολιτισμικής καθοδήγησης, αναγέννησης και ανάπτυξης.

Chrissie Faniadis

H Chrissie Faniadis συνεργάζεται με την εταιρία EUNIA, που εδρεύει στη Σουηδία. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου της Ευρώπης, Ασχολείται με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και ειδικεύεται στην πολιτική της Ε.Ε. για την τέχνη και τον πολιτισμό. Έχει εργαστεί για το Σουηδικό Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι Καθηγήτρια στα πανεπιστήμια του Lund, της Στοκχόλμης και Södertörn. Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Fresh Arts Coalition Europe και πρώην σύμβουλος της European Cultural Foundation. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, εξασφαλίζοντας συνεργασίες και χρηματοδοτήσεις. Από τον Οκτώβριο του 2015 εργάζεται στο Trans Europe Halles στοχεύοντας στη δημιουργία ενός διεθνούς κέντρου πόρων για τον πολιτισμό.

Dr. Kai Huotari

Ο Δρ.Kai Huotari δραστηριοποιείται ως καλλιτεχνικός διευθυντής με 15ετή πείρα σε πολιτιστικούς οργανισμούς, σε ακαδημαϊκά και τεχνολογικά ιδρύματα. Από το Νοέμβριο του 2015 εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος στο μεγαλύτερο πολιτιστικό κέντρο της Φινλανδίας, το Kiinteistö Oy Kaapelitalo. Στο παρελθόν έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στο ΕΙΤ του Ελσίνκι, στο Ινστιτούτο Πληροφορικής HIIT του Ελσίνκι, και στο Doc Point – Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Ελσίνκι.

Κατά την περίοδο 2010 – 2012 ο Huotari εργάστηκε ως Επισκέπτης-ερευνητής στο UC Berkeley School of Information.Έχει πτυχίο Μ.Α. στο κινηματογράφο, M.Sc. πτυχίοartificial intelligence και διδακτορικό στα οικονομικά και την διοίκηση επιχειρήσεων. Εκτός από την καθημερινή του εργασία, ο Huotari είναι Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε πολιτιστικές οργανώσεις στη Φινλανδία και έχει θέση visiting scientist στο Centre for Relationship Marketing and Service Management  του CERS με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις στους τομείς του gamification, service marketing και των social media.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ FORUM

Εγγραφή: Για να κάνετε εγγραφή παρακαλείστε  να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο : https://goo.gl/forms/9SdmKbeOPqbNU1913

Για να αγοράσετε το εισιτήριο σας : https://www.viva.gr/tickets/seminars/palaio-elaiourgio-eleusinas/creative-lenses-5th-forum/

ΠΟΤΕ: Σάββατο 29 Απριλίου 2017, ώρα προσέλευσης: 10.00 πμ.

ΠΟΥ: Παλαιό Ελαιουργείο – Παραλία Ελευσίνας

Κανελλοπούλου 1, Ελευσίνα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ: 12 ΕΥΡΩ 

Τι περιλαμβάνεται: Η παρακολούθηση του συνεδρίου, συμμετοχή στα workshop, Coffee breaks και μεσημεριανό γεύμα, delegate bag, ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση από και προς το χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας με λεωφορείο. 

Για κράτηση θέσης στο λεωφορείο παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Νικολέτα Βότση: 6987745637

Πώς θα έρθετε

https://goo.gl/maps/jEVxxVwbiru

Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Προαστιακός: Αποβίβαση στο Σταθμό Μαγούλας και μετά επιβίβαση στα λεωφορεία της γραμμής 879 ή 863 Θριάσιο Νοσοκομείο – Ελευσίνα.

ΜΕΤΡΟ: Αποβίβαση στο Σταθμό Αγίας Μαρίνας και μετά επιβίβαση στο λεωφορείο της γραμμής 876 Σταθμός Μετρό Αγίας Μαρίνας – Ελευσίνα.

Λεωφορεία: ΚΤΕΛ Νομού Αττικής, Δρομολόγιο: Μέγαρα – Αθήνα, επιβίβαση από Θησείο. 861 Μάνδρα – Ελευσίνα 845 Πειραιάς – Ελευσίνα (μέσω Θηβών) 871 Πειραιάς – Ελευσίνα (μέσω Λ. Σχιστού) 881 Ελευσίνα – Ασπρόπυργος – Ρουπάκι Α16 Πλ. Κουμουνδούρου – Ελευσίνα (μέσω Ιεράς Οδού) 876 Σταθμός Μετρό Αγίας Μαρίνας – Ελευσίνα

Πληροφορίες: info@odcensemble.com   Τηλ. Επικοινωνίας: Κα Βότση Νικολέτα: 6987745637

CREATIVE LENSES ΑΤΗΕΝS FORUM: Εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης και μοντέλα παραγωγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;