Την ευκαιρία να ξεχωρίζουν τα αρτοποιεία που παράγουν και διαθέτουν ψωμί από φρέσκια ζύμη, από αυτά που πωλούν αναθερμασμένα ή «φρεσκοψημμένα» από κατεψυγμένες ζύμες που είναι άγνωστο πότε και που παράχθηκαν, δίνει η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων.
Για να το κάνει αυτό, αποφάσισε την ειδική σήμανση των καταστημάτων που διαθέτουν αυθεντικό φρέσκο ψωμί, προκειμένου ο καταναλωτής να γνωρίζει και να μπορεί να διαλέξει το σημείο που θα προμηθευτεί το ψωμί του.
«Η ΣΑΑΠΠ έχει ήδη δημιουργήσει και έχει αρχίσει να διανέμει το νέο χαρακτηριστικό σήμα του Σωματείου μας, το οποίο θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επικοινωνιακή μας πολιτική και θα μας διαφοροποιήσει από όλα τα υπόλοιπα καταστήματα, που με τις ευλογίες της πολιτείας εντελώς παράλογα και αντισυνταγματικά ονομάζονται και αυτά «αρτοποιεία» ή «φούρνοι» και πουλάνε ψωμιά διαφόρων ειδών και προελεύσεων, προψημένα ή από κατεψυγμένη ζύμη» αναφέρει το δελτίο τύπου της Συντεχνίας και συμπληρώνει πως πρόκειται για ένα σήμα εύχρηστο, δυνατό και με όλους τους κανόνες του μάρκετινγκ, το οποίο θα δοθεί αυστηρά στα μέλη του σωματείου.
