26.3 C
Athens
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήSTARTUPSΓνωριμία με την νεοφυή επιχείρηση Yolt Labs

Γνωριμία με την νεοφυή επιχείρηση Yolt Labs

Η Yolt Labs είναι μια νεοφυής επιχείρηση που εξειδικεύεται σε λύσεις AI (Artificial Intelligence) και παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των εφαρμογών Πληροφορικής:

  • Artificial Intelligence & Machine Learning
  • Data Science, Gathering & Analytics
  • Web & Mobile Development
  • Business Intelligence
  • Business & Operations Consultancy
  • IoT (Internet of Things)

 

Το εγχείρημα ξεκίνησε στις αρχές του 2021 ως Software House από 5 ανθρώπους που τους συνδέει δυνατή και μακροχρόνια φιλία, και έχουν ως κοινό όραμα να παρέχουν λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Οι ιδρυτές της έχουν ως στόχο να αναπτύσσουν ειλικρινείς και συνεργατικές σχέσεις και όχι πελατειακές.

Αυτό αποδεικνύεται μέσα από την συνεργασία τους με την Smart Start, όπου δημιούργησαν από κοινού ένα booking application για εταιρίες που κάνουν transfers, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από επαγγελματίες του χώρου.

Αρχικά ήταν ένα κοινό project επί πληρωμή, αλλά μέσα από συζητήσεις, διέκριναν μια ευκαιρία για συνεργασία και ένα κενό στην αγορά. Δύο ακόμα πολύ σημαντικές συνεργασίες είναι αυτή με την Baumit Ρουμανίας και με την DYG, ένα ελληνικό Software House με εξειδίκευση στο IoT.

Γνωριμία με την νεοφυή επιχείρηση Yolt Labs

Επιπρόσθετα, η Yolt Labs είναι μέλος του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, Elevate Greece. Μάλιστα, διακρίθηκε με το Αργυρό Βραβείο Καινοτομίας στο 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “In Action”, το οποίο διοργανώθηκε από το Skywalker.gr και το GRBossible, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Περιφέρειας Αττικής.

H Yolt Labs ασχολείται επίσης και με τη δημιουργία δικών της προϊόντων και υπηρεσιών. Το πρώτο προϊόν που δημιούργησε ονομάζεται Recommantis και βρίσκεται στα τελευταία στάδια προετοιμασίας. Η αρχική του μορφή επικεντρώνεται σε προτάσεις προϊόντων για αύξηση των πωλήσεων (cross-sells) με διάφορες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης. Αργότερα σκοπεύει να εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη AI πλατφόρμα, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για αύξηση κερδών και μείωση κόστους και θα απευθύνεται σε όλων των ειδών τα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους. Έχει δοκιμαστεί ήδη σε πραγματικά δεδομένα από μεγάλα Ελληνικά eshops και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά.

Πολύ σύντομα θα λανσάρει στην αγορά και μια νέα υπηρεσία με το όνομα Smart Agenda. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που βασίζονται στα ραντεβού και τις βοηθάει στην οργάνωση τους, στην αύξηση της αποδοτικότητας και των κερδών καθώς και στη μείωση του κόστους. Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει μια πληθώρα εργαλείων για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, όπως διαχείριση ραντεβού και πελατών (CRM), στατιστικά στοιχεία, διαχείριση εργασιών, online booking και έτοιμο website! Όλα αυτά, σε πολύ προσιτές τιμές, καθώς στοχεύουν στο να βοηθήσουν ειδικά τις μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια.

yoltlabs.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;