29.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚάλεσμα Αγώνα στους φαντάρους της Σειράς Κατάταξης Αυγούστου

Κάλεσμα Αγώνα στους φαντάρους της Σειράς Κατάταξης Αυγούστου

MHN ΨΑΡΩΝΕΤΕ – ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ
Οι στρατιώτες είναι πολίτες με στολή. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ούτε στιγμή. Με τη αγωνιστική μας στάση μέσα στο στρατό Υπερασπίζουμε τα Δικαιώματα του Πολίτη με Στολή. Οι όποιες βελτιώσεις υπάρχουν είναι αποτέλεσμα του Κινήματος των φαντάρων, του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Είναι ΧΑΖΟ να κάνετε ΥΠΟΜΟΝΗ, να περιμένετε από το ΒΥΣΜΑ, να αναμένετε έλεος από τα στελέχη και το διοικητή!

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ: Ζητείστε όλα τα είδη στην κατάταξη, απαιτήστε ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής, αξιοπρεπές φαγητό. Μην πληρώσετε τίποτε στα ΣΠΕΝ. Μην εκτελέσετε καμιά Παράνομη Διαταγή, κανένα ατομικό-ομαδικό καψώνι. Πείτε όχι σε ότι Προσβάλει, θέτει σε Κίνδυνο την Υγεία και την ζωή. Πείτε όχι σε Αυθαιρεσία, σε εθνικιστική προπαγάνδα, στους Φασίστες! Δεν συμμετέχουμε στις ασκήσεις τους, δεν συμμετέχουμε-δεν συναινούμε στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις!
Σε ποιον Στρατό ήρθαμε-Για ποιον μας ζητούν να Πολεμήσουμε;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την χώρα σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Παντού βάσεις, σχέδια για πυρηνικά στον Άραξο! 
Μας στέλνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες στην Κύπρο να θυσιαστούμε για τα συμφέροντα του Λάτση-Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI. Σε φρεγάτες που περιπολούν στη Μεσόγειο έτοιμες να συμμετάσχουν σε συγκρούσεις με την Ρωσία. Από τις ελληνικές-κυπριακές βάσεις βομβαρδίζουν τους λαούς σε Αφρική-Μ.Ανατολή. 

Μας θέλουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους! Συνεχώς επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αίγυπτο γιατί η κυβέρνηση-αντιπολίτευση θέλουν τον Ελληνικό Στρατό ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών και Προστάτη των «Επενδυτών» από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μεσόγειο. Έκαναν τα νησιά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Προσφύγων για να μπορούν να κάνουν τις πολεμικές επεμβάσεις τους, αφήνοντας τους Πρόσφυγες εκτός της Ευρώπης Φρούριο. Έβαλαν τους Φαντάρους να φτιάξουν τα HOT SPOT και μετά να γίνουν Δεσμοφύλακες σε αυτά! Ομάδες Ένστολων Τραμπούκων κυνηγούν Πρόσφυγες στον Έβρο! 

Αλήθεια, τι δουλειά έχουν οι Στρατευμένοι με τους βρώμικους πολέμους τους, τα άθλια δόγματα Πολέμου-Καταστολής που προστατεύουν τα κέρδη τους; Ο στρατός προετοιμάζεται για καταστολή του εσωτερικού “εχθρού” που για το κεφάλαιο είναι ο οργανωμένος λαός. Μας διατάζουν να καλύψουμε τις “τρύπες” του κράτους στην υγεία, τις φυσικές καταστροφές, το προσφυγικό και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς! Φαντάροι εργάζονται Δωρεάν σαν Σκλάβοι σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και στρατόπεδα στα όρια της Υπερκόπωσης.

Ούτε Δούλοι στις Μονάδες – Ούτε Αναλώσιμοι! 
Νέοι που δεν σκύβουν σε κανέναν το κεφάλι!

Η στρατιωτική θητεία είναι μια περίοδος στη ζωή των νέων που χαρακτηρίζεται από καθημερινές αναμετρήσεις με προβλήματα και συνεπώς πρέπει να σφραγίζεται από καθημερινή πάλη μέσα και έξω από το στρατό. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει δύο (2) νόμους για τον Στρατό, αλλά δεν έκανε τίποτε για τους φαντάρους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι Αγορές Όπλων και οι Προσλήψεις φθηνών ΟΒΑ! Την ίδια πολιτική ακολουθεί η κυβέρνηση ΝΔ.

Εμείς Δεν δεχόμαστε τις ελλείψεις στις μονάδες και τις περικοπές που αφορούν τις ανάγκες των φαντάρων για να δίνονται λεφτά στους νέους εξοπλισμούς (μας έκοψαν τα εισιτήρια, το αξιοπρεπές φαγητό, τα είδη ένδυσης). Πρέπει να γενικευτεί η συλλογική δράση των φαντάρων! 

Στην αναφορά μπροστά σε συναδέλφους και αξιωματικούς βγαίνουμε μαζικά παραπονούμενοι και κάνουμε τα ατομικά προβλήματα συλλογικό ζήτημα. Σπάμε τα όρια των στρατοπέδων με γράμματα και καταγγελίες που δημοσιεύονται κάνοντας τους καριερίστες αξιωματικούς να απολογηθούν αυτοί στα επιτελεία και στην κοινωνία. 

Να επικοινωνήσουμε με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για οποιαδήποτε στήριξη χρειάζεται. 

Το Δίκτυο Σπάρτακος δεν είναι το φάντασμα πάνω από τα στρατόπεδα. Είναι αποκούμπι όταν δεν έχεις πού να απευθυνθείς, η συλλογική εμπειρία από σειρά σε σειρά, η διαρκής σύνδεση με τους εργατικούς και νεολαιίστικούς αγώνες, οι χιλιάδες φαντάροι που δε φοβήθηκαν – δεν ψάρωσαν από απειλές και εκβιασμούς και πετυχαίνουν νίκες!

Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω απ’ το Στρατό!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Μπλοκάρουμε την πολεμική μηχανή και βάζουμε φρένο στα σχέδια του ΝΑΤΟ. 
Αρνούμαστε την μετάθεση εκτός συνόρων. 

Αντιμαχόμαστε τον κατασταλτικό ρόλο του στρατού απέναντι στο λαό, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. 

Δεν παριστάνουμε τους τζάμπα εργάτες για το κράτος. 
Είμαστε ενάντια σε Πόλεμο-Εθνικισμό-Φασισμό. 
Παλεύουμε για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com
Κάλεσμα Αγώνα στους φαντάρους της Σειράς Κατάταξης Αυγούστου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;