Κρίσιμη για την τύχη του Mega και των εργαζομένων, η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα καθώς λήγει η προθεσμία που έδωσε το ΕΣΡ στο κανάλι προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα με τις θέσεις του για να αποφύγει το «μαύρο», ενώ τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν αύριο 13 Μαρτίου για να αποφασίσουν αν θα δεχτούν να συνεχίσει να λειτουργεί ως θεματικό ή αν θα δώσουν εντολή στην Digea να ρίξει το σήμα.
Στο μεταξύ, νέα τροπή παίρνει η υπόθεση μετά την επιστολή που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ και με την οποία ζητάει να μη συνεχίσει τη λειτουργία του ο σταθμός για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.
Στην επιστολή του ο ΣΚΑΪ κάνει λόγο για παράνομη λειτουργία του MEGA, καθώς έχει λήξει το τρίμηνο που ορίζει ως προθεσμία ο νόμος για όσους δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό, οπότε και πρέπει να διακοπεί το σήμα τους.