23.9 C
Athens
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΣΤΡΑΟ Άρης στον Αιγόκερω – Ο Στρατηγός στο πεδίο της μάχης -...

Ο Άρης στον Αιγόκερω – Ο Στρατηγός στο πεδίο της μάχης – Πώς θα επηρεάσει


Ο Άρης στον Αιγόκερω – Ο Στρατηγός στο πεδίο της μάχης  Πώς θα επηρεάσει

Στις 16 Φεβρουαρίου στη 1 και 33 λεπτά μετά το μεσημέρι, ο Άρης αποχαιρετά οριστικά τον ανέμελο Τοξότη. Με την είσοδό του στον Αιγόκερω το κυνήγι της τύχης παύει να τον γοητεύει. 

Σε θέση έξαρσης του, ο Άρης- με δυναμισμό και αστείρευτη αντοχή- επικεντρώνεται σε ζητήματα καριέρας και καταξίωσης. Στον ανοδικό δρόμο της επιτυχίας με συνοδούς του, το αίσθημα ευθύνης και τη στρατηγική ακρίβεια, αποφασίζει να πάρει την τύχη στα χέρια του.  Οι στόχοι και τα προσχεδιασμένα του όνειρα δρομολογούνται.

 Η πορεία του όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του, ως τις 30 Μαρτίου, στην πολύπαθη ζωδιακή περιοχή του Αιγόκερου, επιφυλάσσει σημαντικές πλανητικές συναντήσεις. Τον πέρασμα του από εκεί, αφυπνίζοντας μια- μία και διαδοχικά τις μοίρες του ζωδίου, ενεργοποιεί τις εκλείψεις που προηγηθήκανε προωθώντας τις εξελίξεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Άρης, από την 3η μοίρα του Αιγόκερου, πραγματοποιεί την πρώτη του ευνοϊκή συνάντηση με τον Ουρανό του Ταύρου.

 Το ρίσκο βοηθά τους τολμηρούς με αυτή τη συνάντηση. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα σταθούν οι Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην τρίτη μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η συνταγή της επιτυχίας έχει βασικό συστατικό την τόλμη της αλλαγής που γίνεται στα πλαίσια του διαφορετικού με σύμμαχο… πάντα την πρωτοπορία του Ουρανού.


Ο Άρης στον Αιγόκερω – Ο Στρατηγός στο πεδίο της μάχης - Πώς θα επηρεάσει

Στις 25 Φεβρουαρίου από την 5η μοίρα του Αιγόκερω, ο Άρης σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο των Ιχθύων. Η θετική ενέργεια βασίζεται αποκλειστικά στον συνδυασμό του συναισθήματος και της λογικής. Το άθροισμα τους οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία.     

 Η εύνοια της όψης απευθύνεται για άλλη μια φορά στους Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους αλλά και Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην πέμπτη μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  

Μία μέρα μετά ο Άρης συναντά τον ανάδρομο Ερμή των Ιχθύων σε μια εξίσου αρμονική όψη. Η αναδρομή του, παρόλο που δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα, έχει την τάση να επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις και ενέργειες του παρελθόντος με σκοπό την εφαρμογή τους. 

 Η επιρροή της όψης απευθύνεται στα ζώδια της Γης, Ταύρους, παρθένους, Αιγόκερους  και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που εκπροσωπούν το πρώτο δεκαήμερο καθώς  και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην έκτη μοίρα των ζωδίων αυτών. 

Η επόμενη πλανητική συνάντηση πραγματοποιείται στις 14 Μαρτίου καθώς ο Άρης από την 18η μοίρα του Αιγόκερου δημιουργεί όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Τα ζώδια της Γης και του Νερού : Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των ζωδίων αυτών καλούνται να κατευθύνουν σε δράση και έκφραση την εσωτερική τους δύναμη.

 Οτιδήποτε καλλιτεχνικό μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος και να εδραιωθεί, αλλά και οτιδήποτε περνά τα σύνορα της υλικής κατοχής και του ατομισμού μπαίνοντας στην Ποσειδώνια σφαίρα του ουμανισμού εκφραζόμενο με διαλογισμό, προσευχή και φιλανθρωπία, προσφέρει με τη δυναμική αυτής της πλανητικής όψης… γεύση από παράδεισο.

Οι πλανητικές συναντήσεις κορυφώνονται από τις 20 έως τα τέλη του Μάρτη αυξάνοντας κατακόρυφα και τον βαθμό δυσκολίας τους.

Στις 20 Μαρτίου ο Άρης συναντά τον Δία στην 22η μοίρα του Αιγόκερου, ενώ τρεις μέρες αργότερα στις 23 του μήνα σχηματίζεται η σύνοδος του με τον Πλούτωνα. Με τον Κρόνο να προπορεύεται το ραντεβού τους κλείνεται- ψυχρά και αδιάλλακτα-  στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου.

Σε αυτό το διάστημα η υπερβολή  βρίσκεται στην απόλυτη δυναμική της. Οι έκρυθμες καταστάσεις διογκώνονται με κίνδυνο να υπάρξουν ρήξεις οριστικές, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. 

 Το τρίτο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι θα είναι οι άμεσα αποδέκτες μιας ομολογουμένως δύσκολης κατάστασης, ως προς τη διαχείριση της.

Η ενέργεια του Άρη εκφράζεται άμεσα και ορμητικά . Έχει την τάση να προκαλεί σοκαριστικές μα κάποιες φορές αναγκαίες διαλύσεις έτσι ώστε η αναπόφευκτη εκκαθάριση να δημιουργήσει χώρο… για το νέο.


Ο Άρης στον Αιγόκερω – Ο Στρατηγός στο πεδίο της μάχης - Πώς θα επηρεάσει

Ασπα Μόρφου – Αστροσοφία https://www.facebook.com/AstrosofiaAspa/

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

www.facebook.com/kosmogramma.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;