27.7 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΡΑΟ Άρης στον Υδροχόο και η επιρροή του - Η φωνή των...

Ο Άρης στον Υδροχόο και η επιρροή του – Η φωνή των ανθρώπων

Ο Άρης στον Υδροχόο και η επιρροή του – Η φωνή των ανθρώπων 

Η διέλευση του Άρη, του πλανήτη της δράσης, της ορμής και της επέκτασης στον φιλελεύθερο Υδροχόο πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου στις 9 και 43 λεπτά το απόγευμα. Για ενάμισι μήνα περίπου, ως τις 13 Μαΐου, η παραμονή του στη ζωδιακή περιοχή που συνδέεται άμεσα με την ανώτερη αντίληψη, την εξέλιξη και την ανάπτυξη της συνειδητότητας… στον Υδροχόο, έχει τη δύναμη και την προοπτική να ενεργοποιήσει κοινωνικές αξίες και πεποιθήσεις μεταβάλλοντας, έτσι, την υπάρχουσα συνολική αντίληψη.  

Στη μάχη της συλλογικής διεκδίκησης του επαναστάτη Υδροχόου η ατομικότητα παραγκωνίζεται και το «εγώ» δίνει τη θέση του στο «εμείς». Η  δράση του «μαζί» προωθεί την σύσταση των ομάδων, των συλλόγων και καθετί που επιβάλλει κοινωνική συμμετοχή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Η αντικειμενική πραγματικότητα του περιορισμού των ημερών που διανύουμε δεν ενδείκνυται για συλλογικές δράσεις , τουλάχιστον με την παραδοσιακή μορφή που γνωρίζαμε. Στον αναγκαστικό εγκλεισμό και στην αρνητική ψυχολογία που τον ακολουθεί, η καινούρια θέση του Άρη δίνει ελπίδες και λύσεις διαφυγής.

Στο χρονικό διάστημα αυτής της διέλευσης, με την ενεργοποίηση του Υδροχόου, οι καινούριες ιδέες εκδηλώνονται και εφαρμόζονται ταχύτατα. Η δυναμική των Υδροχοικών κυμάτων αναπτύσσει καθετί πρωτοποριακό με αλματώδη βήματα. Η ασφαλής, διαδικτυακή επικοινωνία έρχεται καθολικά στη ζωή μας με η δυναμική της μας ενεργοποιεί. Η επικοινωνία από απόσταση συνενώνει τώρα πια τους ομοϊδεάτες δημιουργώντας  μια νέα διαπροσωπική πραγματικότητα. 

Ο συναισθηματικά ψυχρός Άρης του Υδροχόου δηλώνει πάντα έτοιμος για επανάσταση και κοινωνικές ανακατατάξεις. Η ίδια επιρροή της δράση των αλλαγών, σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να φέρει μια αλλαγή στον τομέα των φιλικών μας σχέσεων. Κάποιοι άνθρωποι είναι μοιραίο να αποχωρίσουν από τη ζωή μας και κάποιοι νέοι να πάρουν τη θέση τους… όλα γίνονται για χάρη της προσωπικής μας εξέλιξης.

Η πρώτη πλανητική συνάντηση έχει ιδιαίτερη δυναμική και σπουδαιότητα. Στις 31 Μαρτίου η όψη συνόδου του με τον πλανήτη Κρόνο, που είναι ο κύριος υπαίτιος του υπαρκτού μας περιορισμού, επιφέρει τη σύγκρουση δύο αντίρροπων δυνάμεων. Η ορμητική δράση της διαφυγής του Άρη δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει τους ογκόλιθους των περιορισμών του Κρόνου. Οι συγκρούσεις, εστιαζόμενες ανάμεσα στο θέλω και στο πρέπει, εκφράζονται κυρίως σε κοινωνικό πλαίσιο μα έχουν εσωτερικό, προσωπικό αντίκτυπο. Αυτό που μένει κυρίως είναι η απογοήτευση από το αίσθημα της αδυναμία της έκφρασης των προσωπικών και κοινωνικών επιθυμιών.

Για αυτό το διάστημα της επιρροής της όψης, από τις 29 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου, ο καλύτερος σύμμαχος όλων είναι η λογική. Η δυναμική της  απευθύνεται κυρίως στους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που εκπροσωπούν τις τρείς πρώτες μοίρες του πρώτου δεκαημέρου τους, καθώς και στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των δύο τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου.

Με σταθερή πορεία στις 7 Απριλίου ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό του Ταύρου. Το ξαφνικό και το απρόοπτο έχει την τιμητική του με αυτή τη δύσκολη, ως προς τη διαχείριση της, πλανητική συνάντηση. Η αντίδραση του Ουρανού στη ζωδιακή περιοχή του Ταύρο έχει όλη την διάθεση να εκφραστεί εκρηκτικά προκαλώντας αντιδράσεις και διαμάχες στο σταθερό οικογενειακό περιβάλλον,  καθώς και με την ευρύτερη έννοια του… της πατρίδας. Οι αναταραχές λόγω της παρουσίας του σε γήινο ζώδιο θα μπορούσαν να φέρουν και αντιδράσεις του υπεδάφους. 

Από την πλανητική δυσαρμονία επηρεάζονται ιδιαίτερα τα σταθερά του πρώτου δεκαημέρου Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κυρίως όσοι έχουν τον ήλιο τους ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ως τις 13 Μαΐου, που η είσοδός του Άρη στους Ιχθύς ανακάμπτει την ορμή του, η έκφρασή της αντίδρασης και της αποδέσμευσης σε συλλογική βάση, θα είναι διάχυτη και οφείλουμε να τη διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δράση του Άρη στον Υδροχόο, συγκεντρωμένη, γίνεται η φωνή των ανθρώπων που πέρα από την λογική αντίδραση σε ότι καταπιέζει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα τους δεν πρέπει να ξεχνούν το αίτημα της συλλογικότητα του Υδροχόου και την ανάγκη του να είναι όλοι… ενωμένοι.  

Άσπα Μόρφου – Αστροσοφία www.facebook.com/AstrosofiaAspa

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα www.facebook.com/kosmogramma.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;