22.5 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΠολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα- Σενάρια εκλογών- Αστρολογική ανάλυση του Θανάση Ματσώτα

Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα- Σενάρια εκλογών- Αστρολογική ανάλυση του Θανάση Ματσώτα

 

Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα- Σενάρια εκλογών- Αστρολογική ανάλυση του Θανάση Ματσώτα

 

Τέσσερα «Φεγγάρια» θα κρίνουν την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Αυτά είναι, η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου, στις 4 Νοεμβρίου, στη 1 Φεβρουαρίου και στις 2 Μαρτίου. Υπενθυμίζω πως η επιρροή της κάθε μιας από αυτές έχει διάρκεια περίπου έναν μήνα. Άρα μιλάμε ουσιαστικά για δύο περιόδους, διαρκείας περίπου δύο μηνών η κάθε μία.

Μέσα λοιπόν σε αυτά τα διαστήματα θα έχουμε πολύ σημαντικά γεγονότα! 

Το πολιτικό σκηνικό παίρνει φωτιά και τα γεγονότα που θα συμβούν θα οδηγήσουν σίγουρα σε εκλογές σε κάποια από τις δύο αυτές περιόδους ή και στις δύο!

Παρόλες τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, το σενάριο των πρόωρων εκλογών δεν έχει κλείσει. Πρόωρες εκλογές θα έχουμε. Είναι πολύ πιθανόν να γίνουν ή τουλάχιστον να ανακοινωθούν, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. 

Πιθανόν να μην είναι εκλογές αλλά κάποιο άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο πολιτικό σκηνικό, αντίστοιχης σημασίας, αν αυτές δεν προκύψουν στην πρώτη αναφερόμενη περίοδο. 

Οι αντιπαραθέσεις από επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες κορυφώνονται, ενώ δεν θα λείψουν οι εσωκομματικές «μαχαιριές» και προβλήματα με σημαίνοντα πρόσωπα της κυβέρνησης. Οι τομείς των τραπεζών, της υγείας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, είναι οι πιο ευαίσθητοι. Ωστόσο η κοινωνική ανάφλεξη μπορεί να προέλθει από οποιαδήποτε αφορμή.

 

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου εγκαινιάζει το επόμενο στάδιο στα Ελληνοτουρκικά, όπου η Τουρκική επιθετικότητα ανεβαίνει επικίνδυνα στο επόμενο σκαλοπάτι. Δεύτερος σταθμός η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου.

Το προηγούμενο σκαλοπάτι ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020. Έγραφα τότε και μπορείτε επίσης να τα δείτε και σε video στο κανάλι της Αστρολογικής σχολής «Κοσμόγραμμα» στο YouTube, πως με την κίνηση του Άρη στον Κριό, παίζεται κάποιο παρασκήνιο σε βάρος της χώρας μας, που όμως δεν μπορούσα να προσδιορίσω ακριβώς. Σήμερα ξέρουμε πια, πως το παρασκήνιο αυτό ήταν η μυστική τριμερής σύνοδος στο Βερολίνο, με Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία. Ανάμεσα σε άλλα που συμφωνήθηκαν, βασικό στόχο είχε να «ξεπλύνει» την Τουρκική επιθετικότητα, να ανοίξει τον δρόμο για επιδοτήσεις της γείτονος χώρας στο μεταναστευτικό και να δώσει μια ωραιοποιημένη εικόνα της Τουρκίας στις ΗΠΑ και στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Η εμπλοκή λοιπόν των αστρολογικών χαρτών της Ελλάδας, της Τουρκίας και του Tayyip Erdogan, γίνεται σε τέτοιο βαθμό που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφιβολίες και εξωραϊσμό της κατάστασης.

Ανάμεσα στα πολλά στοιχεία, θα αναφέρω τον Προοδευτικό Ήλιο της Τουρκίας και του προέδρου της στην 15η μοίρα του Υδροχόου, πάνω ακριβώς από τον γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδας. 

Αυτά ενεργοποιούνται από τη διέλευση του Κρόνου πάνω από αυτήν τη μοίρα αλλά και το τετράγωνο του Ουρανού από την αντίστοιχη του Ταύρου. Αυτά θα μπορούσαν να σημαίνουν ξεχωριστά προβλήματα για τις δύο χώρες, που φυσικά καθόλου δεν αποκλείονται. Ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα και η μεταξύ τους εμπλοκή.

Επειδή κατά τη γνώμη μου όλα θα κριθούν στη θάλασσα, κάθε καθυστέρηση στην αγορά και ακόμη περισσότερο στην παράδοση ναυτικού εξοπλισμού (βλέπε φρεγατών), μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική!

Τα προβλήματα του Τούρκου προέδρου είτε πρόκειται για υγείας είτε για πολιτικά και οικονομικά στο εσωτερικό της χώρας, δείχνουν να οξύνονται. 

Αυτά όμως δεν θα εμποδίσουν καθόλου τις εξελίξεις με την Ελλάδα.

Μετά την πρώτη αναφερόμενη περίοδο, μπαίνουμε σε σκηνικό πολιτικής αστάθειας, που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις για τη χώρα.

 

Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα- Σενάρια εκλογών- Αστρολογική ανάλυση του Θανάση Ματσώτα

 

Θανάσης Ματσώτας

 

Αστρολόγος-Αναδρομικός Υπνοθεραπευτής

 

Υπεύθυνος σπουδών στην Αστρολογική Σχολή «Κοσμόγραμμα»

 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

 

www.kosmogramma.gr 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;