21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠώς η Monsanto πήρε βακτήρια που επιβιώνουν σε τοξικά απόβλητα και τα...

Πώς η Monsanto πήρε βακτήρια που επιβιώνουν σε τοξικά απόβλητα και τα έβαλε στο φαγητό μας (βίντεο)

O Jeffrey Smith είναι συνήγορος του καταναλωτή για θέματα που αφορούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και εκτελεστικός διευθυντής του Institute of Responsible Technology.

Στο βίντεο που θα δείτε, περιγράφει πώς η Monsanto συνέλαβε την ιδέα της γενετικής τροποποίησης των τροφίμων. 

Πριν από χρόνια, όπως αναφέρει, οι επιστήμονες της Monsanto παρατήρησαν πως στα τοξικά απόβλητα του ζιζανιοκτόνου RoundUp, επιβίωνε ένας συγκεκριμένος τύπος βακτηρίου. Τότε σκέφτηκαν να βάλουν αυτά τα βακτήρια στην τροφική αλυσίδα, αφαιρώντας το γονίδιό τους…

Πώς η Monsanto πήρε βακτήρια που επιβιώνουν σε τοξικά απόβλητα και τα έβαλε στο φαγητό μας (βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;