12.3 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗSOS - Έκκληση προσφοράς αίματος για τον άτυχο εργαζόμενο του Δ. Σαρωνικού...

SOS – Έκκληση προσφοράς αίματος για τον άτυχο εργαζόμενο του Δ. Σαρωνικού που ακρωτηριάστηκε

«SOS – SOS ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος

Για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά (ακρωτηριάστηκε) την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ (0-) ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ. 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει με τον Δήμο Σαρωνικού στο τηλ. 2299320300.

Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Μιχ. Πρίφτης»

Yπάρχουν εργαζόμενοι που πιάνουν δουλειά μέσα στην κρύα μαύρη νύχτα και κάνουν δύο δουλειές κατάμαυρου μεροκάματου για να μπορέσουν να βγάλουν το «βρόμικο ψωμί», να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να αποφύγουν την «κόκκινη ζώνη» της πείνας, του συσσιτίου και την σκοτοδίνη της ανεργίας.

Δεν στέκονται πολλές φορές τυχεροί εκεί έξω στους δρόμους, στις σκαλωσιές, δίπλα στα απορριμματοφόρα όπως ο Αναστάσιος Πρίφτης στην λεωφόρο Σουνίου, ξημερώματα παραμονής Χριστουγέννων…..

Πότε τα εργατικά «ατυχήματα» και η αναισθησία εργολάβων και αφεντικών ,πότε η υπερκόπωση που καταβάλλει τον οργανισμό και οδηγεί πολλές φορές στην ασθένεια με απρόβλεπτες συνέπειες και μέλλον για τον εργαζόμενο, πότε οι ανεγκέφαλοι «κουρσάροι της ασφάλτου» που σπέρνουν τον θάνατο ξημερώματα οδηγώντας με ταχύτητες «όποιον πάρει ο χάρος»….

Άλλωστε ποιος από τους “Ελληναράδες” ξενύχτηδες τούτους αυτοκινητιστές της κακιάς ώρας να σεβαστεί κώδικες, σήματα και ανθρώπους αφού το Κράτος ως βασικός εμπνευστής της ανηθικότητας και της ανομίας που έχει ριζώσει στο «λαϊκό αίσθημα» έχει ορίσει το τροχαίο έγκλημα ως …πλημμέλημα και «εξ αμελείας» και κανείς από αυτούς τους δολοφόνους με το τιμόνι που περνάνε πάνω από την ζωή των άλλων με τις ρόδες τους δεν οδηγείται στις φυλακές, σχεδόν πάντα ένα πρόστιμο στα δικαστήρια απονέμει στο τέλος «δικαιοσύνη» ,η συλλογική μας παρακμή δεν υπακούει σε κανέναν έλεγχο πλέον και κανόνα…..
Και σε μια τέτοια περίπτωση ο εργαζόμενος Αναστάσιος Πρίφτης 52 ετών, υπάλληλος στην καθαριότητα στον Δήμο Σαρωνικού στην καθαριότητα δίνει τούτη την ώρα μάχη για την ζωή του, ακρωτηριασμένος ήδη στο ένα του πόδι….

Η έκκληση για αίμα ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ γιατί στην καταναλωτική μανία των εορτών και της ψεύτικης ,διαφημιστικής και «φιλάνθρωπης» δήθεν αγάπης υπάρχει και εκείνος ο Κόσμος που πρεσβεύει και διακινεί την πραγματική Αγάπη ,Ενότητα και Αλληλεγγύη. Ο Κόσμος της ενσυναίσθησης, η αδιάλειπτη πορεία των απανταχού Χριστών Εσταυρωμένων που κουβαλάνε τον Σταυρό της βασανισμένης μάνας Γης και όχι ο Εμπορικός μικρόκοσμος της «φωτισμένης Φάτνης» που προκαλεί χορτασμένος, κυνικός και άδικος πίσω από τις βιτρίνες της θλιβερής λατρείας του εγωκεντρισμού!

Η ομάδα 0 αρνητικό είναι μια δύσκολη ομάδα(περίπου το 7% του πληθυσμού στην χώρα την έχει) ανάμεσα στις τέσσερις συνολικά ομάδες αίματος, έχει την ιδιαιτερότητα να δεχθεί μόνο από πρόσωπο που έχει την ίδια ομάδα (δηλαδή 0μηδέν Ρέζους αρνητικό )αλλά όποιος –όποια την έχει στο αίμα του ας απαντήσει στο ανθρώπινο τούτο κάλεσμα και να δώσει και να σώσει το γρηγορότερο, υπάρχει ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ που δέχθηκε ένα απρόσμενο απάνθρωπο χτύπημα σε ώρα εργασίας!!!….
Σε μια περίοδο μάλιστα που η έλλειψη αίματος σε όλα τα νοσοκομεία είναι τεράστια, η κίνηση αλληλεγγύης στον συνάδελφο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού όχι απλά είναι χρέος μας, είναι κορυφαία επαναστατική πράξη που σημαίνει πώς τίποτα δεν χάθηκε όσο υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι, με το Α κεφαλαίο!

Και μια πρόταση σε κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό άνθρωπο ,πολιτική οργάνωση,συλλογικότητα και φορέα που πάει κόντρα στην δυσωδία του ατομικισμού και του «δεν βαριέσαι»…..

Ας γίνει μια δημόσια οικονομική εξόρμηση για να ενισχυθεί ο συνάνθρωπος και η οικογένειά του! Αν όχι από εμάς ,τότε από ποιους;

Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει το μήνυμα της παραίτησης και της απάθειας πως αυτός ο Κόσμος σαπίζει και πεθαίνει και πώς μαζί του πεθαίνουν κι οι φωνές και οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την Αλλαγή του!

Όχι είμαστε εδώ ,ακόμη ζωντανοί, για τον κάθε Αναστάσιο Πρίφτη, για την ανατροπή τούτης της επίγειας και σύγχρονης Βαρβαρότητας! Γιατί αυτή η Κτηνωδία δεν αλλάζει με ευχές και με κεριά αλλά με το κοινωνικό παράδειγμα που κρατάει στην Ζωή την Ανθρωπιά και την Ελπίδα πως…..τίποτα από εκείνες τις ωραίες αγκαλιές που κάνουν Μεγάλη την Ζωή δεν χάθηκε ακόμη!

Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν), μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;