37.2 C
Athens
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣSuperfreecourier! Το πρώτο πανελλαδικό δίκτυο δωρεάν μεταφορών για φοιτητές - αχρήματη οικονομία

Superfreecourier! Το πρώτο πανελλαδικό δίκτυο δωρεάν μεταφορών για φοιτητές – αχρήματη οικονομία

Ποιοι είμαστε

Το δίκτυο Superfreecourier αποτελεί μια πρωτοβουλία της συλλογικότητας Superfreehuman (Υπερδωρεάνθρωπος) για την ανάπτυξη της άμεσης και ελεύθερης κοινωνικής, αλληλέγγυας και συνεργατικής οικονομίας της διανομής με σκοπό την σταδιακή απεξάρτηση απο το χρήμα προς τη δημιουργία μιας αχρήματης κοινωνίας.

Μεταφορές μικροδεμάτων για φοιτητές

Impressum

Superfree Courier

To πρώτο πανελλαδικό δίκτυο δωρεάν μεταφορών ειδικά για φοιτητές

“Καλύπτουμε τις ανάγκες μας εκ των ενόντων.”

Αναλυτική περιγραφή

Σου έχει λείψει το φρέσκο σπτικό φαγητό στο τόπο φοιτησής σου; Αναζητάς ένα εύκολο, πρακτικό και προσιτό τρόπο να στέλνεις και να λαμβάνεις τρόφιμα, προιόντα και αγαθά πρώτης ανάγκης;

Η λύση σε όλα αυτά υπάρχει με το όνομα Superfree Courier. Το σύστημα μικρομεταφορών ομότιμης συνδιαλλαγής σύμφωνα με το οποίο δρούμε συνεργατικά με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών μας, άμεσα και αυτοοργανωμένα, δίχως μεσάζοντες. Προσφέρουμε σύμφωνα με τις αρχές της άμεσης οικονομίας της διανομής (Freeconomy) που δεν λειτουργει ανταλλακτικά, αλλά μέσω της ελεύθερης βούλησης για συνεισφορά.

Πως λειτουργεί

Εγγραφή στη λίστα μας με τα απαραίτητα στοιχεία (όνομα, τοπος διαμονης, τοπος σπουδων, τηλεφωνα) και δήλωση διαθεσιμότητας για συγκεκριμένη διαδρομή και χρονικό πλαίσιο.

Καθε μέλος εχει τη δυνατοτητα να εξυπηρετήσει τα υπόλοιπα μέλη μεταφέροντας ένα δέμα κάθε φορά που ταξιδευει και το οποίο αναλαμβανει να παραδωσει στον παραληπτη του, αλλα και να εξυπηρετηθεί το ίδιο από αλλα μέλη σε μια κυκλική εναλλαγή ρόλων , από μεταφορέας (εξυπηρετητής) σε εξυπηρετούμενος και αντίστροφα.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται αλληλοκάλυψη ωφελουμένων και εξυπηρετών με τελικό κέρδος την μείωση του κόστους και την οικονομία.

Σημαντικό στοιχείο είναι η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που δεν γίνεται από κάποιον ανωνυμο υπάλληλο αλλά από ένα δίκτυο φοιτητών που αναπτύσσει σχέσεις αλληλεγγύης και συνεργασίας με απώτερο όφελος την προώθηση της κοινωνικής οικονομίας.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Μοναδική προυπόθεση και απαίτηση η καταβολή του 50% του αντίστοιχου φοιτητικού κόμιστρου για την μερική κάλυψη των ναύλων της διαδρομής. Φιλοδώρημα είναι προαιρετικό και μπορεί να περιλαμβάνει είδη που χρειάζονται οι φοιτητές (πχ γραφική ύλη). Παραλαβή και παράδοση απο πόρτα σε πόρτα.

Πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης

Ηδη απο την 1η Οκτωβρίου εγκαινιάζεται η υπηρεσία μας με τη γραμμή Μονεμβάσια-Σπάρτη-Τρίπολη-Κόρινθος-Αθήνα-Ηράκλειο Κρήτης. Οι παραλαβές απο και προς γινονται κάθε δεέυτερο Σαββατοκύριακο του μήνα.

Πως μπορώ να συμμετέχω

Προκειμένου να γίνετε μέλη θα πρέπει να μας στειλετε ανιγραφο φοιτητικης ταυτότητας και να προμηθευτείτε προαιρετικά ενα φορητό ψυγείο για μεταφορά ευπαθων προιόντων.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι η αλληλέγγυα προσφορά μεταφορικων υπηρεσιών και η δημιουργία μιας αυτοοργανωμένης δομής συνεργασίας

Τηλέφωνο

6980358038

Email

superfreecourier@gmail.com

Superfreecourier! Το πρώτο πανελλαδικό δίκτυο δωρεάν μεταφορών για φοιτητές - αχρήματη οικονομία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;