32.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤόσκας για χρήση χημικών στους συνταξιούχους: Το δακρυγόνο είναι το ηπιότερο μέσο...

Τόσκας για χρήση χημικών στους συνταξιούχους: Το δακρυγόνο είναι το ηπιότερο μέσο για αποτροπή καταστάσεων

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη σχετικά με τη χρήση χημικών εναντίων των συνταξιούχων από τα ΜΑΤ την περασμένη Παρασκευή, έκανε λόγο για “ατυχείς χειρισμούς”.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τόσκας ανέφερε:

“Τη συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να υπήρξε συνδυασμός ατυχών συγκυριών και ατυχών χειρισμών, αλλά δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση και αυτό το υπουργείο να κατηγορείται για υπερβολές στα θέματα καταστολής και στη χρήση αστυνομικής βίας”.

Ο Στάθης Παναγούλης ανέφερε ότι “υπερήλικες συνταξιούχοι δέχθηκαν σκληρή επίθεση από τα ΜΑΤ” και ότι αυτές τις σκηνές τις είχαμε ξαναδεί και επί κυβερνήσεων ΝΔ.

Ο κ. Τόσκας απαντώντας, είπε ότι δεν πρέπει να συνδέεται η μαζική χρήση χημικών του παρελθόντος με την περιορισμένη χρήση που γίνεται σήμερα. 

Μάλιστα, σχολίασε ότι το δακρυγόνο δεν είναι… αρεστό, αλλά είναι το ηπιότερο μέσο για την αποτροπή διαφόρων καταστάσεων.

Τόσκας για χρήση χημικών στους συνταξιούχους: Το δακρυγόνο είναι το ηπιότερο μέσο για αποτροπή καταστάσεων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!