20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤριήμερο δράσεων A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS στο Θέατρο...

Τριήμερο δράσεων A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS στο Θέατρο Κνωσσός

 

A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS

Μία συνάντηση για το θέατρο

Μία παράσταση χορού

Ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής

* * * * * * * * * * * * * *

ΘΕΑΤΡΟ ΚΝΩΣΣΟΣ

25, 26, 27 Φεβρουαρίου 2022

* * * * * * * * * * * * * *

Τρεις ομάδες από διαφορετικά καλλιτεχνικά πεδία συγκατοικούν στο εμβληματικό Θέατρο Κνωσσός της πλατείας Αμερικής.

Το περιοδικό για το θέατρο ACTII, η ομάδα χορού Fingersix και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique συντονίζονται χωρικά και χρονικά και πραγματοποιούν ένα εντατικό τριήμερο δράσεων με διαφορετικό format, χαρακτήρα και περιεχόμενο.

Ανοιχτές συζητήσεις για την έννοια του cultural transfer στο θέατρο, το έργο Πάταγος της Σοφίας Μαυραγάνη και η 8η έκδοση του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Εlectric Νights συνθέτουν μια αναπάντεχη καλλιτεχνική σκυταλοδρομία από νωρίς το απόγευμα κάθε ημέρας μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το κοινό μπορεί να επιλέξει τη δική του διαδρομή κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, παρακολουθώντας όλες ή επιμέρους δράσεις, με ένα ημερήσιο ή τριήμερο εισιτήριο.

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ: «Μας συνδέει η αυθόρμητη και χωρίς δεύτερη σκέψη απόφαση να μοιραστούμε τον χώρο, το χρόνο και το κοινό. Οι αντιθέσεις των ειδών και του περιεχομένου. Μια συζήτηση θα δώσει τη σκυτάλη σε μια βουβή παράσταση που θα δώσει τη σκυτάλη στη μουσική. Συζήτηση – σιωπή – μουσική»

Η Ιωάννα Βαλσαμίδου μιλά στον Enallaktikos και μας «ξεναγεί» στο τριήμερο δράσεων A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κνωσσός.

Πείτε μας για αυτό το ξεχωριστό τριήμερο δράσεων που διοργανώνετε στο Θεατρο Κνωσσός

Πρόκειται για τρεις ομάδες από διαφορετικά καλλιτεχνικά πεδία που αποφάσισαν συγκατοικήσουν στο ιστορικό Θέατρο Κνωσσός της πλατείας Αμερικής, για τρεις ημέρες του Φεβρουαρίου. Το περιοδικό για το θέατρο ACTII, η ομάδα χορού Fingersix και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique συντονιστήκαμε για να περουσιάσουμε σε αλληλουχία, μία σειρά από δράσεις: ένα θεατρικό συμπόσιο για την έννοια του cultural transfer στο θέατρο, το έργο Πάταγος της Σοφίας Μαυραγάνη και την 8η έκδοση του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Εlectric Νights. Το θέατρο θα ανοίξει στο κοινό στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι θεατές θα μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν τη δική διαδρομή κατά τη διάρκεια του τριημέρου, με ένα ημερήσιο ή τριήμερο εισιτήριο.

Τι συνδέει τις τρεις αυτές δράσεις;

Κι εμείς αναρωτιόμαστε… Μας συνδέει μάλλον η αυθόρμητη και χωρίς δεύτερη σκέψη απόφαση να μοιραστούμε τον χώρο, το χρόνο και το κοινό. Μας συνδέουν οι αντιθέσεις των ειδών και του περιεχομένου. Μια συζήτηση θα δώσει τη σκυτάλη σε μια βουβή παράσταση που θα δώσει τη σκυτάλη στη μουσική. Συζήτηση – σιωπή – μουσική. Μας συνδέει μια νοσταλγική, στα όρια του μελό, διάθεση να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί. Μας συνδέει η πλατεία Αμερικής και το Θέατρο Κνωσσός, ένα κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας, ξεχασμένο από τον χρόνο.

Πως αποφασίστηκε αυτή η καλλιτεχνική συγκατοίκηση;

Πριν από λίγο καιρό γυρίσαμε στο Θέατρο Κνωσσός μία ταινία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Ανδρέου, που είναι ένας εκ των βασικών συνεργατών περιοδικού. Τον βοηθούσα με την παραγωγή της ταινίας. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των γυρισμάτων αναπτύξαμε μια πολύ ζεστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του θεάτρου, τον κ. Λάμπρο Τσάγγα. Πρόκειται για ένα ιστορικό μέρος, από τον οποίο πέρασαν ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Γιάννης Τσαρούχης, και άλλοι πολλοί, όλη η προηγούμενη από εμάς εμβληματική γενιά. Ο μοναδικής ομορφιάς αυτός χώρος και οι εξιστορήσεις του κ. Λάμπρου Τσάγγα κατευθείαν μας ενέπνευσαν να κάνουμε κάτι εκεί. Υπήρχε σε εκκρεμότητα το συμπόσιο του περιοδικού, δεδομένου ότι δεν είχαμε κάνει εγκαίνια, λόγω της πανδημίας. Όταν ήρθε ο Μανώλης Μανουσάκης στα γυρίσματα, επίσης συνεργάτης του περιοδικού, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό μας, και σκέφτηκε να γίνει εκεί το φεστιβάλ Electric Nights, που διοργανώνει κάθε χρόνο η κολεκτίβα Medea Electronique – που επίσης δεν είχε πραγματοποιηθεί ζωντανά τα τελευταία δύο χρόνια. Ταυτόχρονα, δούλευα με τη Σοφία Μαυραγάνη και την ομάδα της πάνω στον Πάταγο, οπότε γνώριζα ότι είναι σε αναζήτηση χώρου, όπως γνώριζα ότι, λίγο πολύ, μας γοητεύουν τα ίδια μέρη. Την καλέσαμε. Έτσι, η καλλιτεχνική αυτή συγκατοίκηση αποφασίστηκε εντελώς αυθόρμητα και έχει μέχρι στιγμής αποδειχθεί μια πολύ διασκεδαστική συνύπαρξη.

Τι θα ακούσουμε στην συνάντηση a cultural transfer;

Το τι θα ακούσουμε δεν μπορώ να το προβλέψω, γιατί ευελπιστούμε ότι θα είναι μια διαδικασία δυναμική. Οι προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ανοίξουν τη συζήτηση για το θέατρο και τις παραστατικές τέχνες, ως διακαλλιτεχνικό/ διεπιστημονικό/ διεθνικό συμβάν. Κάθε ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε άλλη θεματική με διαφορετικούς ομιλητές που θα συζητήσουν με την συντακτική ομάδα του περιοδικού ACT II και το κοινό. Θα προτιμήσουμε η συνάντηση αυτή να είναι μην έχει το χαρακτήρα προσχεδιασμένου συνεδρίου, γι’ αυτό σκόπιμα χρησιμοποιούμε τον όρο ‘συμπόσιο’. Το ίδιο το περιοδικό εξάλλου έχει χτιστεί στην βάση της ‘πολιτιστικής μετακίνησης’ ή ‘cultural transfer’ που σημαίνει αμφίδρομη επικοινωνία. Από και προς. Από την σκηνή προς το κοινό, από το κοινό προς τους καλλιτέχνες, από την Ελλάδα προς το εξωτερικό και όλα αυτά αντιστρόφως. Οπότε θα εμπιστευτούμε την πολυφωνία και θα είμαστε ανοικτοί σε ανάπαντεχες συζητήσεις και συναντήσεις.

Θα μας πείτε δυο λόγια για το ACTII;

To περιοδικό ACTII δημιουργήθηκε πριν από έναν χρόνο. Είναι μια διαδικτυακή έκδοση στην οποία γράφουν αποκλειστικά καλλιτέχνες του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών. Εκδίδεται σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, επειδή βρίσκεται σε συνομιλία με τη διεθνή καλλιτεχνική σκηνή, κάτι που αποτελεί βασική αρχή του εντύπου. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού απαρτίζεται από καλλιτέχνες που είναι ετερόκλητοι, προέρχονται από διαφορετικά καλλιτεχνικά πεδία, άλλοτε συμφωνούν και άλλοτε διαφωνούν, συναντήθηκαν όμως  υπό το κοινό όραμα για μια επανεκκίνηση στις παραστατικές τέχνες. Γι’ αυτό το πρώτο τεύχος του περιοδικού είχε τίτλο ‘Restart’, ενώ το ίδιο το όνομα του περιοδικού σημαίνει ‘Πράξη Δεύτερη’.  Ο Ανδρέας Γ. Ανδρέου, ο Γιώργος Βαλαής, η Ιώ Βουλγαράκη, o Γρηγόρης Λιακόπουλος, ο Αλέξανδρος Λαβράνος, ο Μανώλης Μανουσάκης και η Αγγελική Πούλου από τη Medea Electronique, ο Πρόδρομος Τσινικόρης και πολλοί ακόμη συνεργάτες του ACT II γράφουν σε πρώτο πρόσωπο, συζητούν με σημαντικές φυσιογνωμίες των τεχνών, με νέους, με φοιτητές δραματικών σχολών, με επιστήμονες, με κολεκτίβες τους εξωτερικού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε, πέρα από τις λέξεις, και στην αισθητική πρόταση του ACT II, την οποία επιμελείται ο Σάκης Στριτσίδης, ο πρώτος πάντα αναγνώστης μας. Έτσι, για κάθε άρθρο δημιουργεί ένα μοναδικό εικαστικό. Το ACT II φιλοδοξεί να μην μείνει μόνο μια έκδοση στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και στο πλαίσιο του συμποσίου θα γιορτάσουμε την πρώτη έντυπη συλλεκτική έκδοση.

Υπογράφετε την δραματουργία στην παράσταση «Παταγος». Μιλήστε μας για αυτή!

Με την Σοφία Μαυραγάνη, τη δημιουργό και χορογράφο της παράστασης, συνεργαζόμαστε εδώ και μερικά χρόνια, με διαφορετικούς τρόπους. Η πρόσκλησή της να συνδράμω στη δραματουργία του Πάταγου με παραξένεψε αρχικά, καθώς πρόκειται για παράσταση βασισμένη σε κείμενα μεν, χωρίς φωνή δε. Με άλλα λόγια, στις πρώτες πρόβες δεν γνώριζα και αναζητούσα τον τρόπο να συμβάλλω στη δημιουργική διαδικασία. Η δραματουργία της παράστασης χτίστηκε στην πραγματικότητα μέσα από την ανατροφοδότηση όλων των συντελεστών, και φυσικά μέσα από την έρευνα της χορογράφου και των δύο χορευτών, οι οποίοι υπήρξαν γενναιόδωροι και ευφάνταστοι, παράγοντας ένα υλικό, κατά τη γνώμη μου, μοναδικό. Οι πρόβες ήταν ανοικτές σε κοινό μια φορά την εβδομάδα. Έτσι, προσπάθησα να λειτουργήσω ως καθρέφτης της διαδικασίας, να ξεχωρίσω στιγμές, σκέψεις, αισθήσεις που διεγείρονταν κατά τις πρόβες και να λειτουργήσω ως ένα διεισδυτικό μάτι και αυτί μέσα σε αυτή την πολυφωνική, εν τέλει άηχη, δημιουργία.

Η ηλεκτρονική μουσική συνδέεται με τις υπόλοιπες δράσεις;

Βεβαίως και συνδέεται. Πρόκειται για τον θόρυβο που θα δημιουργηθεί μετά από τον σιωπηλό Πάταγο. Πρόκειται για μια αντίθεση. Τα δύο αυτά άκρα, η απόλυτη σιωπή του χορού και ο απόλυτος ηλεκτρονικός ήχος, παρουσιάζονται σε συνέχεια των τριών ωρών συζήτησης για το θέατρο. Συζήτηση – σιωπή – μουσική, έχει μια δραματουργία όλη αυτή η συγκατοίκηση. Πρόκειται για ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, τις οποίες μπορεί να βιώσει το κοινό σε όλο τους το φάσμα, επιλέγοντας τη δική του διαδρομή κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλετε να περάσετε μέσα από αυτή την αναπάντεχη καλλιτεχνική σκυταλοδρομία;

Δεν με εκφράζει η λέξη ‘μήνυμα’ τόσο. Περισσότερο, θα το θέσω σαν μια ‘υπενθύμιση’ του λόγου για τον οποίον είτε παρακολουθούμε τέχνη, είτε καταπιανόμαστε με τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Έχει περισσότερη πλάκα, και μάλλον περισσότερο νόημα, να μοιραζόμαστε τις ευθύνες, τον κόπο, τις συγκινήσεις και τη χαρά, παρά να παραμένει ο καθένας στον μικρόκοσμό του με το μικροκοινό του. Εξάλλου, όλες οι διηγήσεις του κ. Λάμπρου Τσάγγα για το Θέατρο Κνωσσός και τους ανθρώπους που πέρασαν από αυτό μας επιστρέφουν κάπως σε μια εποχή, που από αυτή την άποψη, ίσως να ήταν πιο πρωτοποριακή από τη σημερινή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

17.00 – 19.45 : A Cultural Transfer / Αct II

20.30 – 21.10 : Πάταγος / Σοφία Μαυραγάνη

21.45 – 24.00 : Electric Nights / Nour Sokhon, Mr. Clarinet

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

17.00 – 19.45 : A Cultural Transfer / Αct II

20.30 – 21.10 : Πάταγος / Σοφία Μαυραγάνη

21.45 – 24.00 : Electric Nights / Anna Vs June & Alexandra Papastergiopoulou, Savina Yannatou & Medea

Electronique, I broke the vase

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

16.00 – 16.40 : Πάταγος / Σοφία Μαυραγάνη

17.00 – 19.45 : A Cultural Transfer / Αct II

20.30 – 21.10 : Πάταγος / Σοφία Μαυραγάνη

21.45 – 24.00 : Electric Nights / Dimos Vryzas, Emi Path & Spyros Tzekos

Τριήμερο δράσεων A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS στο Θέατρο Κνωσσός

A  C U L T U R A L  T R A N S F E R

ACT II

Θ Ε Α Τ Ρ Ο

www.act2mag.com

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους, το διαδικτυακό περιοδικό για το θέατρο ACT II προσκαλεί τους φίλους και συνεργάτες του σε μια συνάντηση διά ζώσης. Με σημείο εκκίνησης το θέατρο, βασισμένη στην ιδέα της ‘πολιτιστικής μεταφοράς – cultural transfer’, η συνάντηση αποσκοπεί στην εξερεύνηση του πανοράματος των παραστατικών τεχνών και στη διατομή τους με άλλες τέχνες, κουλτούρες και γνωστικά αντικείμενα, καθώς και στην ενθάρρυνση της επικοινωνίας των Ελλήνων δημιουργών με τη διεθνή παραγωγή θεατρικού πολιτισμού.

Σε εορταστική, αναστοχαστική και ανατρεπτική διάθεση η συντακτική ομάδα του περιοδικού συνομιλεί με καλλιτέχνες και επιστήμονες για το θέατρο ως διακαλλιτεχνικό/διεπιστημονικό/διεθνικό συμβάν. Οι προσκεκλημένοι μιλούν σε πρώτο πρόσωπο για την τέχνη και το αντικείμενό τους, συστήνοντάς μας τις επιρροές, τις αναφορές τους, αυτό που τους συγκινεί στο τώρα. Μαζί με το κοινό, θα επιχειρήσουν να

ψηλαφίσουν την θεατρική πραγματικότητα στην Ελλάδα σήμερα και να χαράξουν γραμμές ρήξης και φυγής.

**Το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε ημέρα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Συντακτική Ομάδα ACT II: Ανδρέας Γ. Ανδρέου, Γιώργος Βαλαής, Ιωάννα Βαλσαμίδου, Ιώ Βουλγαράκη, Αλέξανδρος

Λαβράνος, Γρηγόρης Λιακόπουλος, Μανώλης Μανουσάκης, Αγγελική Πούλου, Πρόδρομος Τσινικόρης

Συνεργάτες Έκδοσης: Mark Etchells, Nada Gambier, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Στέλλα Ράπτη,

Μαρία Σειραγάκη, Ευαγγελία Χαραλάμπους, Κατερίνα Χριστοδουλίδου

Art Direction & Artworks: Σάκης Στριτσίδης

Παραγωγή – Έκδοση: Electropera.tors | Ιωάννα Βαλσαμίδου

Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τριήμερο δράσεων A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS στο Θέατρο Κνωσσός

Π Α Τ Α Γ Ο Σ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ / FINGERSIX

Χ Ο Ρ Ο Σ

www.sofiamavragani.com

Δύο ερμηνευτές παραδίδουν τη φωνή τους στην κίνηση και κάνουν πάταγο. Λέξεις, μουσική και ήχοι γίνονται σώμα και συνθέτουν μια άηχη παρτιτούρα που θολώνει τα όρια ανάμεσα σε όσα ακούμε και σε όσα βλέπουμε.

Ετερόκλητα κείμενα, που δεν ακούγονται, τραγούδια και ρυθμικές ασυμμετρίες, που επίσης δεν ακούγονται, οδηγούν τους ερμηνευτές σε έναν ιδιότυπο συντονισμό της κίνησης. Δύο ξεχωριστά, αυθύπαρκτα σώματα δημιουργούν μία ενιαία εικόνα χωρίς να εξομοιώνονται.

Η Σοφία Μαυραγάνη με τον Πάταγο συνεχίζει την έρευνά της γύρω από τη μουσικότητα του σώματος και την υλικότητα της φωνής. Συνθέτει τα έργα της βασισμένη σε μια παράδοξη εξίσωση μεταξύ ήχου και κίνησης.

Στον Πάταγο μέσω της αφαίρεσης κάθε ηχητικού ερεθίσματος αναδεικνύεται η κίνηση σε αποκλειστική πρωταγωνίστρια. Κατάλαβες;

Ιδέα – Χορογραφία: Σοφία Μαυραγάνη

Ερμηνεία: Μαρία Βούρου, Ευθύμιος Μοσχόπουλος

Δραματουργία: FBDS, Ιωάννα Βαλσαμίδου

Σύμβουλος ήχου: Coti K.

Κοστούμια: Δήμος Κλιμενώφ

Φωτισμοί: Εβίνα Βασιλακοπούλου

Καλλιτεχνικός Συνεργάτης: Μπάμπης Μακρίδης

Makeup artist: Κατιάννα Χατζηλουίζου

Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Νικητάκη

Γραφιστικά: Δημήτρης Πολίτης

Παραγωγή: Fingersix/Athens

Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

E L E C T R I C  N I G H T S  2 0 2 2

MEDEA ELECTRONIQUΕ

Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η

www.medeaelectronique.com

Το Electric Nights είναι ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Διοργανώνεται από την καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique. Από το 2012 παρουσιάζονται έργα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο πεδίο του αυτοσχεδιασμού, του θορύβου και της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Το φεστιβάλ αποτελεί πλατφόρμα για τη σύγχρονη έρευνα και την τεχνολογία του ήχου και της μουσικής. Φέτος, μετά από δύο χρονιές διαδικτυακής παρουσίας, επιστρέφει σε φυσικό χώρο.

Με κοινό άξονα/τόπο τον αυτοσχεδιασμό και τον πειραματισμό οι καλλιτέχνες συμπράττουν και παρουσιάζουν τα έργα τους στα όρια τέχνης και επιστήμης, μουσικής και επιτέλεσης. Η φετινή έκδοση του Electric Nights φέρνει στο προσκήνιο νέους καλλιτέχνες, τα έργα των οποίων χαρακτηρίζονται από τον συγκερασμό αναλογικού και ψηφιακού ήχου.

Medea Electronique: Με ένα υφέρπον λογοπαίγνιο – μεταξύ Μήδειας και Media (από τα νέα μέσα) – η Medea Electronique ιδρύθηκε το 2006, και απαρτίζεται από δημιουργούς που μοιράζονται τη διάθεση για πρωτοπορία, κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο της σύγχρονης τέχνης. Ενεργοί σε τομείς όπως η μουσική, η κινούμενη εικόνα, τα πολυμέσα, οι εικαστικές εγκαταστάσεις, οι διαδραστικές τεχνολογίες, και η παραγωγή πολυμεσικών εκδηλώσεων, τα μέλη της ομάδας συγχωνεύουν ξεχωριστά πεδία έρευνας και πρακτικής σε μια προσπάθεια ανάπτυξης ενός ιδιαίτερου ύφους. Η δραστηριότητα της Medea Electronique συμπεριλαμβάνει σύγχρονες θεατρικές παραστάσεις, πειραματικά οπτικοακουστικά δρώμενα και εγκαταστάσεις, site specific έργα, συνθέσεις ηλεκτροακουστικής μουσικής.

Καλλιτέχνες Electric Nights: Nour Sokhon, Mr. Clarinet, Anna Vs June & Alexandra Papastergiopoulou, Savina

Yannatou & Medea Electronique, I broke the vase, Dimos Vryzas, Emi Path & Spyros Tzekos

Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

* * * * * * * * * * * * * *

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες

25, 26, 27 Φεβρουαρίου 2022

Χώρος

Θέατρο Κνωσσός

Κνωσσού 11, Αθήνα

Εισιτήρια

Ενιαίο ημερήσιο: 8 ευρώ (Φοιτητικό & Ανέργων 5 ευρώ)

Ενιαίο τριημέρου: 15 ευρώ (Φοιτητικό & Ανέργων 8 ευρώ)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/a-cultural-transfer-patagos-electric-nights/

Για την είσοδο στον χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε ισχύ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;