12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15515: Αυτός ο αριθμός είναι ευφορία για την εφορία

15515: Αυτός ο αριθμός είναι ευφορία για την εφορία

15515: Αυτός ο αριθμός είναι ευφορία για την εφορία.
Αυτός είναι ο “σούπερ αριθμός” της εφορίας: Ο 15515 που το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Εσόδων, δέχθηκε περίπου ένα εκατομμύριο κλήσεις.  
Η υπηρεσία αυτή σχεδιάστηκε με στόχο την  κατάργηση της φυσικής παρουσίας των φορολογουμένων στην Εφορία και την μετατροπή των συναλλαγών αποκλειστικά σε ηλεκτρονική. 
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε τη λειτουργία του πενταψήφιου αριθμού 15515, για όσους πολίτες θέλουν να ξεχάσουν τα γκισέ και να κάνουν αποκλειστικά τηλεφωνικά τις συναλλαγές τους με την Εφορία.
Εδώ μπορείτε να καλείτε προκειμένου να λύσετε θέματα που αφορούν είτε στην συμπλήρωση της φορολογικής σας δήλωσης  είτε στην συμπλήρωση του Ε9 ή για άλλα πιο εξειδικευμένα θέματα.
Απαντήσεις  στα ερωτήματά σας, και βοήθεια θα σας δώσουν στελέχη και προσωπικό που έχουν στελεχώσει την υπηρεσία του πενταψήφιου αριθμού και οι οποίοι έχουν περάσει από ταχύρρυθμα σεμινάρια  ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στα σύνθετα φορολογικά θέματα. 
Ο νέος αριθμός παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών από αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό μενού (τεχνολογία IVR) και είναι διαθέσιμος για άμεση χρήση.
15515: Αυτός ο αριθμός είναι ευφορία για την εφορία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;