13.3 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕίδησηΑφροδίτη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αφροδίτη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αφροδίτη στον Κριό – Η επιρροή της στα 12 ζώδια 

Είμαι η μια και μοναδική Αφροδίτη μέσα σε αυτόν τον αέναο κύκλο της ζωής σας. 

Μπορώ να πάρω διαφορετικές μορφές και αυτή τη φορά στις 20/4 έως τις 15/5 θα γίνω η φλογερή  αμαζόνα, η γενναία  πολεμίστρια, στο ζώδιο του Κριού . Είμαι γεννημένη για την πρωτιά και αυτό με ξεχωρίζει. Δεν μου αρέσει να είμαι η δεύτερη επιλογή και διεκδικώ μόνη μου το αντικείμενο του πόθου μου. Κάνω τα πάντα για να εκπληρώσω και τις πιο ακραίες επιθυμίες μου με πάθος. Είμαι δημιουργική και πάω ενάντια στα στερεότυπα.

Όμως η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δεν βρίσκεται σε καλή θέση και δεν αποδίδει τα ύψιστα, εάν δεν δουλέψουμε μέσα μας την ανώτερη προοπτική της, σε αυτό το ζώδιο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ήλιος έχει την έξαρση του και οποιαδήποτε άλλη μικρότερη φωτεινή πηγή, χάνει από την αίγλη της. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση φοβάται το μοίρασμα, φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της. 

Όμως η  ζωή χωρίς αγάπη σε κάνει ασήμαντο, όπως η δύναμη  χωρίς αγάπη, σε κάνει επιθετικό. 

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Οι παρορμητικοί

Οι Κριοί θα έχετε αναπάντεχα έξοδα και εργασιακά ζητήματα. Αξιοποιήστε σωστά τα οικονομικά σας εάν θέλετε να κάνετε μια σημαντική αγορά. Πιθανόν να προκύψουν και θέματα περιουσιακά. Προσοχή στην ανταγωνιστική σας διάθεση και οι ελεύθεροι θα απολαύσετε τη χαρά της κατάκτησης. Γύρω στις 14/5, με το εξάγωνο Άρη – Αφροδίτης, θα ενισχυθεί πολύ η ερωτική ζωή εσάς του 3ου δεκαήμερου.

Οι Καρκίνοι θα έχετε αρκετές οικονομικές και επαγγελματικές  υποχρεώσεις με αρκετές δοκιμασίες. Τις ημέρες του Πάσχα θα είστε κοινωνικοί αλλά όχι ικανοποιημένοι. Η κόντρα με τον Κρόνο στις 7/5 προκαλεί ψυχρότητα και γενικότερη ανασφάλεια ειδικά στην αισθηματική σας ζωή και στις 9/5,  προσέχετε τα σκάνδαλα, ειδικά  εσείς  του 3ου  δεκαήμερου.

 Οι Ζυγοί θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές  συναναστροφές και θα ενισχυθείτε θετικά  στα ερωτικά θέματα. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Προσοχή ωστόσο στις συνεργασίες και στα οικονομικά σας. Εσείς του 2ου και του 3ου   δεκαήμερου προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά. Γύρω στις 7/5 μην κάνετε επενδύσεις και ξεκινήματα, με άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

Οι Αιγόκεροι θα έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια σας, αλλά θα νιώθετε πιεσμένοι από τις επαγγελματικές  υποχρεώσεις. Ωστόσο αυτό θα κλείσει  θετικά στο τέλος για εσάς. Η πίεση συνεχίζεται και τον Μάιο για εσάς του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Στις 9/5 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα  σας προειδοποιεί ότι σε επαγγελματικό και οικογενειακό  επίπεδο, όλα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφάνεια.


Αφροδίτη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Οι σταθεροί 

Οι Ταύροι θα είστε έντονα συναισθηματικοί , κάτι ασυνήθιστο για εσάς και μάλλον κυοφορούνται καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Προσέχετε τα οικονομικά σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που δείχνουν ανατρεπτικοί. Για εσάς του 2ου και του 3ου δεκαήμερου, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε  οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και πιθανή αναθεώρηση διατροφικών αναγκών.

Οι Λέοντες θα διεκδικήσετε όποιο  πρόσωπο σας ενδιαφέρει με τόλμη και θάρρος. Προσοχή στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Ταξίδια, ενθουσιασμός και ευχάριστο το τριήμερο του Πάσχα. Τον Μάιο η εσωτερική σας δύναμη θα εκπέμπεται προς τους άλλους  και θα έχετε  αρμονικές σχέσεις με το περιβάλλον. Πετυχημένες συνεργασίες με το εξωτερικό ή σε θέματα ανωτέρων σπουδών για εσάς του 2ου και 3ου δεκαήμερου.

Οι Σκορπιοί πρέπει να προσέχετε τις προσωπικές και τις οικογενειακές  σας σχέσεις. Εάν επιδείξετε ψυχραιμία, θα περάσετε πολύ ευχάριστα τις ημέρες του Πάσχα. Προσοχή στην υγεία και τα επαγγελματικά. Εσείς του 2ου και 3ου δεκαήμερου από τις 5 έως τις 14/5, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να δώσετε λύση  σε παρεξηγήσεις,  διαλέγοντας την αγάπη και όχι την επιβολή της δύναμης από πλευράς σας.

Οι Υδροχόοι θα έρθετε πιο κοντά σε συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πολύ κοινωνικοί και δημοφιλείς αλλά θα χρειαστεί προσοχή στην οργάνωση ταξιδιών και στα έξοδα σε σχέση με αυτά. Εσείς του 3ου δεκαήμερου κοντά στις 11/5, είναι  πιθανόν να εντυπωσιαστείτε από κάποιο άτομο και να υπάρξει έλξη ανάμεσά σας, χωρίς όμως μελλοντικές εγγυήσεις.

Οι μεταβλητοί

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη ενισχύει δυναμικά τον φιλικό σας κύκλο, με ευχάριστες συναναστροφές. Ίσως εκεί και  λόγω των ευχάριστων  ημερών να   βρείτε ενδιαφέρον ένα πρόσωπο και να το διεκδικήσετε. Εσείς του 3ου δεκαήμερου γύρω στις 9/5 και για το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου, θα  ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον ερωτικό και κοινωνικό τομέα, με πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Οι Παρθένοι πιθανόν να αναστατωθείτε με τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε τις ημέρες του Πάσχα να ξεφύγετε από τη ρουτίνα αλλά και τις κακές συνήθειες. Για τους ελευθέρους οι γνωριμίες θα αντιμετωπιστούν με ενθουσιασμό. Οι όψεις του Μάιου για όλα τα δεκαήμερα μιλάνε για τις αξίες και τις ανάγκες  στον αισθηματικό τομέα, που στόχο τους θα έχουν την ψυχική ένωση. 

Τοξότες, οι ημέρες των διακοπών θα τονώσουν την κοινωνική και αισθηματική σας ζωή. Πιθανόν τα ταξίδια να είναι ένα από τα κύρια σχέδια σας. Λύστε τις διαφορές σας με αγαπημένα πρόσωπα και τακτοποιήστε τα οικονομικά σας. Πιθανόν εσείς του 3ου δεκαήμερου εάν βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο στον αισθηματικό τομέα, να υποχρεωθείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Οι Ιχθύς πρέπει να προσέχετε εντάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και να μην καταναλώνετε ενέργεια σε διενέξεις. Προσέχετε τις καταχρήσεις και τον υπερκαταναλωτισμό. Οι ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που να μιλά στην καρδιά σας. Παραμένει η ένταση και στις αρχές Μαϊου, ωστόσο μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα θα σας κάνει καλό. Είναι καλή περίοδος λόγω της αναδρομής του Δια, για την οργάνωση του χρόνου σας, με δείκτη τις πραγματικές σας ανάγκες.

Καλή Ανάσταση και καλή ανάταση ψυχής.


Αφροδίτη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Λίτσα Γάκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;