25 C
Athens
Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕίδησηΑνάδρομος Ερμής στον Κριό - Ο κύριος… αγενής;

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό – Ο κύριος… αγενής;

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό – Ο κύριος… αγενής;

Χιλιάδες  χρόνια τώρα, ο Ερμής θεωρείται κυβερνήτης της επικοινωνίας, της γραφής, του εμπορίου και των αγορών.


Από τις 24-3-2018 που γυρίζει ανάδρομος στον πύρινο Κριό, δεν ελπίζουμε σε μια ήρεμη καθημερινότητα.


Με το Καλημέρα λοιπόν υπολογίστε καβγαδάκια παντός  τύπου. Συζητήσεις και διαφωνίες πάνε πακέτο με προκλητικές παρατηρήσεις. Δεν θα μπορούμε εύκολα να μπούμε στον τρόπο σκέψης του άλλου και θα είμαστε με παρωπίδες και αρκετό εγωκεντρισμό. 

Παρόλα αυτά μπαίνουμε στο θέμα αμέσως με αποφασιστικότητα και μια ικανότητα να αποτιμούμε τα όποια προβλήματα προκύπτουν, με άμεσο τρόπο. Προσοχή όμως γιατί αυτά που φαίνονται εύκολα, μπορεί να αποδειχθούν δύσκολα. 

Αρκετή βιασύνη επικρατεί τη στιγμή που νιώθουμε πανέτοιμοι για νέα ξεκινήματα. 

Όμως οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα φέρουν και αναθεωρήσεις. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, θα εμφανιστούν και άτομα που έχουμε καιρό να δούμε.  Επίσης ό,τι ερωτικό ξεκινήσει, πιθανόν να μην έχει διάρκεια.

Την ίδια μέρα η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι οι παρορμητικοί Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θα λειτουργούν με τρόπο που θα αποσκοπεί μόνο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, με αρκετή απαισιοδοξία και εμμονές. 

Επιπλέον η κόντρα Ήλιου – Άρη δηλώνει νεύρα, απροσεξία στις δραστηριότητες, έλλειψη συγκέντρωσης, αθυροστομία και ασυνάρτητες σκέψεις. 

Στις 29-3 το τετράγωνο Ήλιου- Κρόνου καλεί να τιθασεύσετε  την παρόρμηση και την ορμητικότητα  και να  κλείσετε οριστικά  εκκρεμότητες. 

Για τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό επιβάλλει να συλλογιστείτε  πριν πείτε κάτι που μπορεί να σας εμπλέξει σε παρασκήνια. Ξανασκεφτείτε όσα είχατε υποσχεθεί το προηγούμενο διάστημα και επιδιώξτε  να είστε σαφείς. Επίσης γίνονται  αναθεωρήσεις σε αποφάσεις που έχουν σχέση με τα εργασιακά.

Για τους μεταβλητούς  Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες,  τα σχέδια σας μπαίνουν σε αναμονή, ενώ είναι πιθανές παρεξηγήσεις με φίλους.

Αντιμετωπίζετε προηγούμενα λάθη σε οικονομικά και φορολογικά θέματα και μέσα σε όλα αυτά δεν διαφαίνεται και ένα σαφές αποτέλεσμα από τις συζητήσεις σας. Κάποιοι, ενδεχομένως να πάρετε πίσω διαβεβαιώσεις που δώσατε.

Όλο αυτό το σκηνικό θα πυροδοτηθεί από την  Πανσέληνο  στις 31-3 στον άξονα Κριού –Ζυγού, που θα  δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, με εχθρότητες που υπήρξαν στο παρελθόν, έχοντας σαν αποτέλεσμα  οξυμένα πνεύματα και απώλεια της ισορροπίας στις σχέσεις.

Το σημαντικότερο  ωστόσο είναι να μην βιαζόμαστε, προσέχοντας παντός  είδους δεσμεύσεις, από υπογραφές μέχρι και διαβεβαιώσεις, μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 16-04 αλλά και λίγες μέρες αργότερα.  

Λίτσα Γάκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

facebook.com/kosmogramma

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό - Ο κύριος… αγενής;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;