12.9 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"Ανθρώπων Τράπεζα": Γνωρίστε την "τράπεζα των πολιτών"

“Ανθρώπων Τράπεζα”: Γνωρίστε την “τράπεζα των πολιτών”

Παρουσίαση “ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”
«HUMAN BANK»

Σκοπός του υπό ίδρυση Πιστωτικού Ιδρύματος είναι η δανειοδότηση παραγωγικών φορέων της ελληνικής οικονομίας με χαμηλότοκα μεσοπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και με παράλληλη εξασφάλιση προώθησης των προϊόντων τους μέσω των εταιρειών συμμετοχών του Πιστωτικού Ιδρύματος μέσα από διαδικασίες εξασφάλισης της ανταγωνιστικής ποιότητας και της τιμής των προϊόντων αυτών. 

Το Πιστωτικό Ίδρυμα θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στους υποψήφιους επενδυτές/ πελάτες που θα συμπεριλαμβάνουν μελέτη έρευνας αγοράς, νομικές υπηρεσίες και πίστωσης. Επίσης θα αναλαμβάνει και υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης των πελατών της. 

Τα κεφάλαια του Πιστωτικού Ιδρύματος προέρχονται από επενδυτές μετόχους από Ελλάδα και άλλες χώρες. 

Στο αρχικό στάδιο θα αποθαρρύνονται οι καταθέσεις οποιουδήποτε είδους και δεν πρόκειται να υπάρξει οποιοσδήποτε δανεισμός.

Η «Ανθρώπων Τράπεζα» θα παρέχει μέσω ιδίων κεφαλαίων, δάνεια αποκλειστικά στον πρωτογενή (Γεωργία- Κτηνοτροφία) και τριτογενή τομέα (STARTUP Επιχειρήσεις και Ίντερνετ). Δεν θα δανειοδοτεί άλλους τομείς, όπως π.χ. αγορές ακινήτων ή καταναλωτικών αγαθών

Διακήρυξη Αρχών

1. Στοχεύουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας και στην επέκταση της δραστηριότητάς μας στην Παγκόσμια Κοινότητα. 
2. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. 
3. Στοχεύουμε στην επαύξηση της ευημερίας, εκείνου του τμήματος του πληθυσμού που είναι αποκλεισμένο από το τράπεζο-οικονομικό σύστημα και στην ανάδειξη των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας αλλά και των ανθρώπων της. 
4. Η χρηματοδότηση και ανάπτυξη της εταιρίας γίνετε με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων. 
5. Επιδίωξή μας είναι, να ενώσουμε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως των θρησκευτικών τους πιστεύω για τον κοινό σκοπό της ευτυχίας και της ευημερίας όλων. 
6. Η τράπεζα να είναι υπηρέτης των παραγωγικών ανθρώπων με στόχο την ευημερία τους και την ευημερία της Παγκόσμιας Κοινότητας των ανθρώπων. 
7. Κερδίζουμε από την κερδοφορία της επιχείρησης και όχι από το επιτόκιο δανεισμού. 
8. Δεν προσημειώνουμε τα περιουσιακά στοιχεία των δανειοληπτών παρά μόνο τα μέσα παραγωγής που η τράπεζα δανειοδοτεί για την αγορά τους. 
9. Χρηματοδοτούμε μόνο παραγωγικές δραστηριότητες και ΌΧΙ καταναλωτικές. 
10. Προωθούμε τη συνεργασία μεταξύ των παραγωγών με στόχο το μειωμένο κόστος παραγωγής με βάση τα διεθνή πρότυπα. 
11. Δημιουργούμε σταθερά δίκτυα προώθησης και απορρόφησης των προϊόντων των δανειοληπτών προς τον τελικό καταναλωτή. 
12. Δημιουργούμε την αλυσίδα δανειοληπτών-επιχειρηματιών που χρηματοδοτούνται, κερδίζουν και έχουν εξασφαλισμένη όλη την υποστήριξη που χρειάζονται. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη μελετών, αγοράς, μάρκετινγκ, λογιστικής, νομικής, ασφαλιστικής, ευρωπαϊκά προγράμματα, διεθνείς εκθέσεις και συνεργασίες – κανένα κόκκινο δάνειο – κέρδος για την κοινωνία και τους εργαζόμενους της τράπεζας – κερδοφορία για την τράπεζα μέσω κερδοφόρων επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων και όχι μέσω εκποίησης της περιουσίας των πολιτών. 
13. Επιθυμούμε η ίδρυση της τράπεζας να προέλθει από τους απλούς πολίτες της Παγκόσμιας κοινότητας και όχι από το σύστημα. 
14. Οι δανειακές συμβάσεις θα συμμορφώνονται με τις αποφάσεις των δικαστικών αρχών της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν θα περιλαμβάνουν καταχρηστικούς όρους. 
15. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης των απαραίτητων κεφαλαίων καθώς επίσης και σε περίπτωση αποτυχίας του σκοπού της, (ενώ έχει ιδρυθεί και λειτουργήσει), τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν για την ίδρυση της τράπεζας, θα δωριθούν, στο σύνολό τους, στα φιλανθρωπικά ιδρύματα Ελλάδας, Κύπρου και των Ορθοδόξων Πατριαρχείων όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 27 του καταστατικού της Ανθρώπων Τράπεζας. 
16. Η τράπεζα θα παρέχει μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος όλα τα προϊόντα των δανειοληπτών στη διεθνή αγορά. 
17. Υποστηρίζουμε τη δημιουργία και την ανάπτυξη τοπικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. 
18.Στα τραπεζικά προϊόντα ,τις υπηρεσίες καθώς και στα δίκτυα απορρόφησης θα εφαρμοστούν τεχνολογίες παρουσίασης και μάρκετινγκ των προϊόντων, των παραγωγών και της παραγωγικής διαδικασίας, όπως της τεχνολογίας 3D Hologram Projector. 

Δείτε περισσότερα για το εγχείρημα ΕΔΩ

"Ανθρώπων Τράπεζα": Γνωρίστε την "τράπεζα των πολιτών"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

echo ‘’ ;