26.2 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑΔωρεάν εργαστήριο για ένα συναινετικό διαζύγιο με το τσιγάρο: Καπνίζω, παίζω και...

Δωρεάν εργαστήριο για ένα συναινετικό διαζύγιο με το τσιγάρο: Καπνίζω, παίζω και γελώ με τον Αλέξανδρο Λουπασάκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Καπνίζω Παίζω και Γελώ

Ένα εργαστήριο μετα-μόρφωσης, αποκλειστικά για καπνιστές,που ενδιαφέρονται να πάρουν ένα χαρούμενο συναινετικό διαζύγιο με το τσιγάρο. Δημιουργός του είναι ο γιατρός ολιστικής  ψυχοσωματικής θεραπευτικής Αλέξανδρος Λουπασάκης , εμπνευστής του προγράμματος  «Ελληνική Κλινική Γέλιου» και συγγραφέας του βιβλίου  «Γέλιο, η καλύτερη θεραπεία»

Την Κυριακή 31 Μαϊου είναι η παγκόσμια μέρα για την διακοπή του καπνίσματος, όσοι καπνιστές θέλουν, μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα βιωματικό εργαστήριο που θα οργανώσω με στόχο να ‘’γελάσουμε ’’ με το κάπνισμα . Στόχος μας θα είναι να καταλάβουμε, ότι η διακοπή καπνίσματος μπορεί να γίνει μέσα από τα παιχνίδια , ένα ‘’παιχνίδι’’ . Όσοι θα έρθετε, θα «καπνίσετε» με πολλούς και διάφορους τρόπους,  ώστε να ξυπνήσει η συνειδητή σχέση μας με το κάπνισμα και επίσης να κινητοποιήσουμε την αντίδραση του οργανισμού μας στη είσοδο ενός ξένου σώματος, όπως είναι ο καπνός του τσιγάρου . 

Το γέλιο μας θα είναι μία αφορμή , που θα μας οδηγήσει στο δρόμο της κάθαρσης.Την κινητοποίηση της, την πετυχαίνουμε μέσα από ασκήσεις, παιχνίδια και πρακτικές της ολιστικής γελωτοθεραπειας(αλλαγές στην διατροφή,αναπνευστικές ασκήσεις, δουλειά πάνω στο σώμα μας με βελονισμό χωρίς βελόνες , πρακτικές της αρωματοθεραπείας κ.ά )  που θα αλλάξουν την σχέση μας με το τσιγάρο.

Οι εκφοβιστικές λογικές προσεγγίσεις, που απευθύνουν στους καπνιστές το Υπουργείο υγείας και οι γιατροί είναι ολοφάνερο, ότι έχουν μικρή αποτελεσματικότητα.Εάν με πληροφορίες μπορούσαμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής και  απόλαυσης, σίγουρα η ζωή μας θα ήταν πολύ πιο εύκολη.

Ο άνθρωπος ζει για τη χαρά, την απόλαυση και την ηδονή. Στα πλαίσια αυτής της αυτονόητης διαδικασίας τρώει, πίνει, καπνίζει, γλεντάει και άλλα πολλά.Ο ανθρώπινος οργανισμός όμως υπακούει σε μια βιολογική ηθική αρχή , η οποία με απλά λόγια λέει «ευχαρίστηση και επανάληψη, δυσαρέσκεια και αποφυγή» .Θα στηριχτούμε λοιπόν, πάνω σε αυτήν την αρχή, καθ’ ότι όλοι θέλουμε την ευχαρίστηση και δεν θέλουμε τον πόνο.

Με την ευκαιρία αυτού του εργαστηρίου,θα ταξιδέψουμε  με έναν χαρούμενο και βιωματικό τρόπο, θα δείξουμε μία άλλου τύπου ρεαλιστική διαχείριση του αμοιβαίου κεφαλαίου της ζωής μας. Επιτέλους μπορούμε να χτίζουμε την κερδοφορία στους ισολογισμούς της ζωής μας, με μία άλλη φιλοσοφοθεραπεία δηλαδή με το χιούμορ, το γέλιο,τη χαρά, την απολαυστική ηδονή, την ευχαρίστηση και άλλα παρόμοια εφόδια,που θα αποτελέσουν τα βασικά κλειδιά αυτής της ματιάς.

Μέχρι να έρθει η ώρα να συναντηθούμε, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος, ας επικοινωνήσουν  μαζί μου στα τηλεφωνά 2108219278 και 6978328888. Θα μπορέσω να συνεργαστώ μόνο με 12 καπνιστές την Κυριακή 31 Μαϊου.

Η συνάντηση μας δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση και έτσι θα γιορτάσουμε την μέρα. Μέχρι τότε σας κλείνω χαμογελαστά το μάτι ,προσδοκώντας όλη η δουλειά που θα κάνουμε να συμβάλλει ώστε το νόημα της ζωής μας να προέλθει από την ανάδυση του αυτονόητου μέσα μας…

Για μένα η διακοπή του καπνίσματος είναι ‘’παιχνίδι’’

Ελάτε να παίξουμε!!!  🙂
 Email : allou55@hotmail.com σταθερό :2108219278 , κινητό : 6978328888

Δωρεάν εργαστήριο για ένα συναινετικό διαζύγιο με το τσιγάρο: Καπνίζω, παίζω και γελώ με τον Αλέξανδρο Λουπασάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;