17.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑΈκτακτη ανακοίνωση του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της Φαρμακευτικής Κάνναβης - Το κράτος...

Έκτακτη ανακοίνωση του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της Φαρμακευτικής Κάνναβης – Το κράτος επιτίθεται στους ασθενείς

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Την Τρίτη 17/10/2017 με εντολή, άγνωστου προς το παρόν φορέα άσκησης της κρατικής εξουσίας, συνελήφθη ο πρόεδρος του σύλλόγου Κωνσταντίνος Σύρος, μετά από «επίσκεψη» παρουσία Εισαγγελέως στην οικία του ομάδος αστυνομικών προφανώς του Τ.Α. Ξυλοκάστρου. Στην συνέχεια μετά από απαίτηση κάποιου προϊσταμένου, ακραιφνούς υπερασπιστή της «νομιμότητος» προσήχθη και η ευρισκόμενη στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης σύζυγός του!

Η σύλληψη επήλθε μετά την εκ νέου δημόσια έκθεση του Κωνσταντίνου Σύρου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 TV και τις πρόσφατες καταθέσεις αιτήσεων στον Ε.Ο.Φ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Είναι σαφές ότι οι δυνάμεις του συνασπισμού των βλακών αντεπιτίθενται με το πρόσχημα υπέρασπισης της νομιμότητος, εκτός και εάν υπηρετούν δόλια πολιτικη σκοπιμότητα ως εντολοδόχοι της υποκρισίας με όποια μεταμφίεση.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους σε συνδυασμένη διαμαρτυρία κατά των καθεστωτικών τακτικών με αποστολές e-mail, fax, επιστολών, παραστάσεις ενώπιον Αρχών, βουλευτών και λοιπών υπηρετών του δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να προστατευθεί το δικαίωμά μας στην θεραπεία.
ΚΑΛΟΥΜΕ ιδιαίτερα τους δικαστικούς λειτουργούς να συμπαρασταθούν στην άσκηση του συνταγματικού μας δικαιώματος στην υγεία.
Αποδεικνύεται ότι ενοχλήσαμε πολλούς, ιδίως με την θέση μας περί αυτοκαλλιέργειας, η οποία απειλεί τα μελλοντικά κέρδη των νομιμόφρονων υπηρετών της απληστίας και της ανοησίας.
Η ΚΑΝΝΑΒΗ είναι το φάρμακό μας.
Δεν φοβόμαστ!.
Δεν κρυβόμαστε!.
Συνεχίζουμε…”
Δεν είναι πρώτη φορά που το κράτος δείχνει το πιο ανάλγητο πρόσωπό του στους ασθενείς που κάνουν χρήση φαρμακευτικής κάνναβης. Στις 26/1/2017 ο Κωνσταντίνος Σύρος δικάστηκε για τον ίδιο λόγο στο Ναύπλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
echo ‘’ ;